dimecres, d’abril 11, 2007

Sant Tornem'hi !

Ei, primer de tot, disculpeu-me per haver desatès el blog, durant tant de temps. La veritat és que ha estat una temporada amb molta feina, i un no es pot multiplicar, al menys de moment... o sigui que hem hagut de triar i arribar allà on hem pogut.

La preparació de la candidatura d’Independents per Mollet (IxM) a les properes eleccions municipals, ens ha portat molta feina. Sembla mentida, la quantitat de temps que et fa perdre la burocràcia, per coses que haurien de ser molt senzilles. No parlem tant de fomentar la participació ? Afortunadament, ara ja està tot en marxa i resulta molt gratificant veure com dia a dia, s’han anat incorporant nous companys, a aquest projecte lliure i rebel que representa IxM a la nostra ciutat.

La veritat és que m’honora molt el fet que els meus companys hagin confiat en mi per encapçalar la nostra candidatura, tot i que jo crec que aquest és un fet una mica anecdòtic, perquè l’important són els equips i el col·lectiu. Algú ha d’anar al davant i és clar que defensar el projecte d’Independents per fer una ciutat millor, i fer-ho des de la primera línia, és un autèntic privilegi per qualsevol persona que s’estimi una mica aquesta ciutat nostra.

Ara ens queda l’últim tram d’aquest viatge, que no és un destí final, sinó tan sols una estació més, però cada cop pinta millor i cada cop ens referma més en l’encert que vam tenir fa ara quatre anys, quan vam decidir obrir una porta a d’altres maneres de fer política, per a traduir en propostes, les coses que tots veiem que s’han d’anar millorant de la nostra ciutat.

Dit i fet. Benvinguts de nou i ben retrobats tots i a totes. Aquí em teniu, pel que calgui.

Ja ho sabeu. Per canviar les coses, per intentar fer-les millor, que per fer el mateix, ja en teniu un bon grapat.

Salut i força !

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Home, ja era hora, que ens tenias abandonats.

Anònim ha dit...

Hei hei hei!!!
que ja tocava Carrasco!!!

Sou els més pencaires de la ciutat, no defalliu. Endavant!