dijous, d’abril 19, 2007

Pedres i més pedres...

Això del nou Hospital de Mollet, va de camí de convertir-se en un autèntic "catxondeo". Primer va ser el tema del projecte, després el tema dels calendaris i els successius aplaçaments, i ara és amb el tema de les inauguracions.
Resulta que aquest dissabte hi ha cerimònia, una altra ! de col·locació de "primera pedra". Serà al ronyó ? Després de tot el reguitzell de presentacions, excursions i propaganda, després d'haver promès per activa i per passiva, que amb això ja no caldria fer el paperina amb cerimònies electoralistes com aquesta, ara se'ns despenja el Departament de Salut a fer-se la foto. No dic que no estiguin en el seu dret, però a quatre setmanes de les eleccions municipals fa una mica de tuf, no ?
Dic jo que els manaires que tenim, deuen pensar-se que el personal és tonto del tot. S'ho deuen pensar sincerament, perquè si no , és que no s'entén. No s'entén perquè van tan afamats per "pillar plano" i apuntar-se tots els tantos de la partida. De cartes vull dir.

Així que dissabte tindrem més cerimònies, més parlaments, més cofoïsme, més pedres...

Mentrestant l'atenció primària de Mollet va com va. Les llistes d'espera van com van. I Independents per Mollet ( IxM) seguim recordant que aquesta és la principal batalla, i que no val a badar. Ens calen moltes millores, per a donar als ciutadans l'atenció sanitària de qualitat que ens mereixem. Recentment, per exemple, IxM endegàvem una campanya per a reclamar un servei d'assistència oftalmològica d'urgències a la ciutat. La miopia va per barris, i per partits, també, es veu. I ens segueixen obligant a anar d'excursió a Barcelona o Granollers, quan hi ha alguna urgència d'aquest tipus... És només un exemple, però prou il·lustratiu...

La fal·lera de les pedres, arrasa quan s'acosten eleccions. Vés per on, l'única pedra amb la que alguns no conten és la que se'ls hi ficarà a la sabata. Perquè Independents, serem el proper mes de maig, la pedra a la sabata dels "apoltronats". Dels que posen pel davant els seus interessos que els de la ciutat. Dels que han buscat en la política una manera còmoda de col·locar-se. Aquesta serà una bona pedra. La que pot canviar les coses, la que pot fer que aquesta ciutat es tregui la són de les orelles i comenci a endevinar que vol ser quan sigui gran. Una ciutat que funcioni. Que es reconegui a sí mateixa i als seus ciutadans, sense complexos, amb identitat i tolerància.


1 comentari:

Anònim ha dit...

També podrieu tocar el tema de ginecologia.....sobre citologies que només pots fer-te cada 3 anys...o mamografies....ens demanen que prevenim i que ens fem proves....però després et diuen que fins d'aquí 3 anys no et toca...
a seguir lluitant