dijous, de novembre 09, 2006

Independents, mai indiferents !

Hi ha gent que em diu que Independents per Mollet (IxM) estem fent molt bona feina. Ens alerten però, que la gent no té memòria i que a l’hora de votar només se’n recorda dels que tenen més calers per la campanya o fins i tot per a crear llistes fantasmes, sense cap treball polític, per desconcertar el personal, restar vots als adversaris i arreplegar més tros del pastís...Ho vam veure a Mollet a les darreres eleccions municipals, ho hem vist en aquestes catalanes i podeu estar ben segurs que ho tornarem a veure, quan s’acostin els propers comicis locals.

Tan se val, mentre les cigales dormen, nosaltres seguim fent treball de formigueta. Pas a pas, i sense pressa. Intentem aportar el nostre treball per millorar Mollet i en aquesta lluita, trobem cada dia més, la complicitat de més ciutadans. Us posaré només dos exemples recents: el passeig de Cesc Bas, a Can Borrell, ja no és ocupat pels cotxes i ara torna a ser pels vianants, i a la plaça dels Ferrers, de Riera Seca, després d’una setmana a les fosques, ja ha tornat la llum. Són només dos exemples de temes reclamats per IxM, que ja són realitats. Així és el nostre projecte i així volem la nostra ciutat. Una ciutat que funcioni.

Cada cop més ciutadans contacten amb IxM per explicar-nos temes que els afecten. Sobre les molèsties provocades pel soroll, estem rebent darrerament moltes queixes. Destaquen les de veïns de Jaume I i les del carrer Granollers. El bloc del tanatori no és el lloc més idoni per a ubicar un bar musical, - del tema de l’oci nocturn, en parlarem un altre dia- i em consta que no era aquesta la seva funció quan es va construir l’edifici. Si en lloc d’estar tancant tot el dia i obrir al vespres, ho fes a l’inrevés, segur que s’estalviarien molèsties als veïns i donaria un bon servei, que ara els hi manca, als centenars de persones que passen diàriament pel tanatori.

IxM creiem que ser independents vol dir arremangar-se i mullar-s’hi, malgrat que a alguns no els hi agradi el que diem. Vol dir treballar per defensar els drets de tots els molletans. Perquè ens mou un únic motiu: ens estimem Mollet i lluitem per millorar-lo. Aquest és el nostre compromís, la nostra raó de ser.

Fem entre tots que aquesta ciutat rutlli !

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic d'acord, a les eleeccions se pot presentar qui vulgui, però aquests "ciudadanos", que són com el "pimo" disfressat no fan cap feina ni cap favor pel nostre poble. Algú els deu pagar bé perque restin vots a d'altres.

De totes manerers jo soc un dels que us diu que esteu fent molt bona feina i es veirtat. No us rendiu que fa falta a Mollet gent així. ENdavant els independents per Mollet, veureu com les coses aniran bé.

Anònim ha dit...

Parlant de Pimos i demés morralla....sabeu qui feia d'apoderat dels lerrouxistes a La Llagosta? DOncs si, el mateix Iglesias!!!! mama iuiu!!!

Anònim ha dit...

El Ayuntamiento no nos hace caso con el tema del ruido. Los vecinos queremos descansar tenemos derecho. Teneis que seguir luchando con este tema los demas pasan de todo. Espero que cuando estes en el ayuntamiento no hagas lo mismo que los demas. Mi apoyo y el de mi familia lo vais a tener.

Anònim ha dit...

Remarkable job! The content delivered was very beneficial. I hope you maintain the great job executed.
pembroke pines fl locksmith
locksmith fort worth
Locksmith Atlanta
Locksmith Washington DC
Washington DC Locksmith
Locksmith Washington
Locksmith Atlanta
Memphis Locksmiths
Corona Locksmith
Hampton Locksmith
Corona CA Locksmith
Locksmith Hampton VA
Locksmith Hampton VA
Locksmith Hampton VA
Dallas TX Locksmith
Tamiami Locksmith
Miami Locksmith
Locksmith Ann Arbor MI
Locksmith Sandy UT
Cicero Locksmith
Bayonne Locksmith
Locksmith Thornton CO
Locksmith Coral Gables FL
Locksmith Richardson TX
Locksmith Arcadia CA