dimecres, de novembre 22, 2006

Ciudadanos.........del PP

Han tardat molt poc en desemmascarar al cap dels Ciudadanos, Albert Rivera, com a militant del PP, amb encàrrecs específics. El curiós és que hagi estat el mateix PP, que no deu estar gaire content amb la criatura que va ajudar a crear, ell i els seus amiguets de la brunete mediàtica. Segurament és que se’ls hi en va anar una mica la mà.

El Periódico ha destapat així el que molts veníem denunciant, que “aunque la mona se vista de seda...” i que aquesta colla, no són més que un manat de fatxendes oportunistes, disfressats, per aprofitar la mala llet existent, en general, amb el paper que venen jugant els nostres polítics oficials.

Ara resulta que el xicot era afiliat del PP, fins poc abans de la seva presentació a les eleccions i que ho era des de feia tres anys. Les excuses de que va donar les seves dades i va signar el full d’afiliació, però no sabia el que signava, és de les conyes que fan riure.... “Pero bueno Albertito, no quedamos que eras abogao ? ¿Y no sabes lo que firmas ? Pues vigila que un dia de estos te ponen delante una hipoteca y la firmas pensando que son los papeles del tele-atrac...” Com deia aquell : “ manda güevos !”.

Ja sé que ara a tiro passat, resulten una mica inútils aquestes notícies, però no està de més recordar a més d’un incaut, que es va creure el “cuento” d’aquests que deien que eren “d’esquerres i socialdemòcrates”, que el seu vot, càstigs i cabrejos a banda, ha servit per a col·locar a aquests trepes al Parlament. També és veritat que si parlem de trepes al Parlament, segurament podríem fer una llista bennnn llarga.

Ara que ha caigut el primer vel, potser seria l’ocasió de seguir amb el culebró, explicant d’on van treure la pila de milions necessaris per a pagar la campanya de publicitat que van fer. Que tots sabem els preus de les planes de publicitat als diaris de tirada nacional i són per acollonir-se una mica...
Filtrarà CiU alguns detalls ? Ara la pilota està a la seva teulada.
Però no gosaran... A què no ?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El PP Catalunya va desesperat per salvar els mobles, inclosos els vots que pensen que Ciutadans els hi pugui haver esgarrapat. Això explicaria l' operació suïcida de fer sapiguer a tothom que nos son gaire fiables com a guardians de bases de dades.
Pero no els hi servirà de res. Els mateixos militants de Ciutadans venen del PSC, del PP , de l' abstenció i del jovent abans desinteressat. Tots ben tips de la tabarra patriotera, amb ganes de que s' hi faci politica favorable a la població. Aquestes baralletes de diaris meritocrátics i de partits desnonats ja no interessen.

Anònim ha dit...

A mí sí que m'interessa si estan enganyant descaradament a la gent. Tenen tot el dret a ser del PP, però llavors que ho diguin. Avui a més han dit que aquest individu va fer d'apoderat del PP en les darreres eleccions abans de l'1 de novembre.
Conec gent que els va votar pensant que eren els Ciutadans pel Canvi del Maragall. Suposo que encara sortiran més coses, perquè no està clar el tema.

Anònim ha dit...

Estic força d'acord, amb tu Ari,, però ja veus que en política encara hi ha molta gent que es pensa que tot s'hi val. Els que creiem que no molt sovint apareixem com ovelles negres, perquè no seguim el corrent. Del tema d'aquests Ciudadanos del PP a mí el que més m'interessa, és el creixement de l'abstenció i la generació d'un vot de càstig tan significatiu. La pregunta és si els partits de la repartidora faran alguna cosa per a acabar amb la desmotivació de la gent. O és que ja els hi va bé la cosa així...