divendres, de novembre 24, 2006

IxM lliura pinso al Consell Comarcal del Vallès Oriental per reclamar la reobertura de la gossera

Independents per Mollet (IxM) hem portat a terme una nova acció de protesta per a reclamar l'obertura del Centre d'Acollida d'Animals Domèstics de Companyia del Vallès Oriental (CAAC), que està tancat des del passat mes de juny, per ordre del Consell Comarcal.

Aquesta setmana hem lliurat a la seu del Consell, un sac de pinso, acompanyat un escrit per a denunciar la seva mala gestió d'aquest tema i recordar-los que mentre el centre continuï tancat, continuaran els sacrificis d'animals a la comarca i reclamar la seva reobertura immediata.

El Consell Comarcal va fer tancar aquest centre d'acollida d'animals amb l'excusa de realitzar unes presumptes obres urgents de reforma de les instal·lacions. La veritat és que cinc mesos després, la gent d'IxM, hem pogut comprovar de primera mà que de les obres no hi ha ni rastre, no s'han fet, ni han començat, ni hi ha perspectives de que es portin a terme.

Amb el silenci i la complicitat dels partits institucionals de la comarca, -als que això dels animals no els preocupa gaire-, els responsables del Consell Comarcal, han estat enganyant els ciutadans durant aquests cinc mesos i continuen fent-ho ara. Els fets demostren que les nostres denúncies, eren del tot justificades i que la clausura per obres urgents, només era una cortina de fum per amagar les veritables raons del tancament, polítiques i de gestió.

La crua realitat és que la irresponsabilitat d'alguns, ha costat ja la vida de centenars d'animals, perquè sense un centre d'acollida públic de referència a la comarca, els ajuntaments estan enviant els animals que recullen al carrer a gosseres privades, on són sacrificats indiscriminadament, al cap de quinze o vint dies si no són reclamats pels seus propietaris.

Independents per Mollet (IxM), endegarem noves accions de protesta per aconseguir la reobertura del centre d'acollida. Els sacrificis d'animals s'han d'acabar al Vallès Oriental. Volem un centre públic, que pugui acollir durant el temps que fos necessari, sense aplicar eutanàsies, els animals de companyia abandonats. No cal inventar res. Ja en tenim un i el volem obert i funcionant !

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per les campanyes que esteu fent i especialment per aquesta de la gossera.
Us vaig sentir per la ràdio quan venia en el cotxe i hu he vist avui al Vallès. Cal no deixar que s'oblidi aquet tema, però al Contrapunt de Mollet els deuen pagar els que manen al consell comarcal, perquè no diuen ni mu d'aquet tema, vamos ni una sola línia. Però no és el diari de Mollet? Perquè ho fan això ? Serà que no volen que la gent s'enteri de les coses que feu, o què?
Si monteu alguna moguda més sobre aquest tema feu-lo saber, però no li digueu res als del contrapunt
perquè igual ho amaguen com han fet ara.

Anònim ha dit...

Gràcies Anna, ho fem perquè ens ho creiem. I no et preocupis que crec que ja hem deixat clar que no ens oblidarem del tema. Es tracta d'un tema molt greu, molts animals estan perdent la vida, per culpa d'alguns polítics que es renten les mans. La premsa en general està explicant el tema força bé, però sempre hi ha mitjans que els hi costa més. No sé si és que ho denunciem els independents o perquè simplement ja estant d'acord amb que es sacrifiquin els animals. És cert que el Contrapunt no ha publicat res d'aquest tema aquesta setmana. Nosaltres els hi vam fer arribar la informació com a la resta de mitjans,d'aquesta i d'una altra qüestió que tampoc ha sortit. Si no han publicat res, és perquè no ha pogut, o simplement perquè no han volgut.Un altre cop serà.
Però no et preocupis que nosaltres no callarem !! El tema no s'acaba aquí, IxM no pararà fins que es reobri el centre.Ja anirem informant. Si vols contactar amb nosaltres ho pots fer a través de la nostra web "www.independentsxmollet.cat" o del nsotre correu "independentsmollet@yahoo.es". "