dimarts, de maig 09, 2006

La nova Escola Oficial d’Idiomes de Mollet s’ha d’ubicar a l’edifici de l’EUPMA

Independents per Mollet (IxM) hem proposat que la nova Escola Oficial d’Idiomes de la ciutat, que començarà a funcionar el proper curs, segons el compromís assumit pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, tingui la seva seu a l’edifici de l’antiga Escola Universitària Politècnica del Medi Ambient (EUPMA) a la rambla de Pompeu Fabra, 1.

Ja vaig explicar en un altre input que IxM, hem vingut reivindicant reiteradament, la necessitat d’obrir un d’aquests centres a Mollet, des del setembre de 2003, per tal de cobrir amb oferta pública, l’actual demanda de formació en idiomes que hi ha a la ciutat i a l’àmbit del Baix Vallès.

L’edifici de l’antiga Escola de Medi Ambient, una part de la qual acull ara les instal·lacions del Centre Tecnològic GIRO (Gestió Integral de Residus Orgànics), és la millor opció, perquè està ideat per la docència i reuneix les condicions més adequades per a la seva pràctica, aules, espais d’estudi, biblioteca, despatxos, dotació informàtica, etc, i a més, es troba en un espai accessible i ben comunicat.

Les activitats del GIRO es podrien reubicar sense cap problema, en una de les diverses plantes de l’edifici, al marge de l’activitat docent, i dedicar les inferiors a les activitats de la nova Escola Oficial d’Idiomes ( EOI) de Mollet.

Ara és ja el moment d’avançar en la concreció de la seva ubicació, per tal que les classes puguin començar amb normalitat el proper curs, i aquesta crec que és, hores d’ara, la millor opció, per això hem instat l’Equip de Govern municipal, a recollir aquesta proposta i a començar a estudiar els canvis necessaris que s’haurien de fer per a endegar aquest nou servei. Són moltes les persones que ens demanen informació sobre això. No podem defraudar-les. I si s’adormen massa, correm el perill de no ser-hi a temps.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

I quan pensen obrir la matricula per apuntar-se ? Saps alguna cosa ?

Tens algun email o de independenmts de Mollet ?

Anònim ha dit...

Pots contactar amb nosaltres a la nostra adreça: independentsmollet@yahoo.es, si podem ser d'utilitat, de conya.

Anònim ha dit...

Hola! Sóc professor de l'escola oficial d'idiomes a l'estiu, i ja hi ha informació a la pàgina www.molletvalles.net . Surt com a notícia destacada! I podeu baixar-vos un .pdf amb la informació. La directora que han assignat és molt bona.
Salutacions