dijous, de maig 04, 2006

EUiA se’n va de la Plataforma pel Dret de Decidir

Era qüestió de temps que després d’intentar dinamitar sense èxit, el moviment sorgit arran del pollastre muntat pel frau oficial del nou Estatut, els sectors compromesos amb el “trilerisme” polític nacional, acabessin fent mutis pel fòrum...

Així que ara que EUiA, o al menys el seu sector oficialista, ha fet pública la seva decisió de marxar, no és que ens inundi la incredulitat, sinó més aviat el contrari. Sobretot després de veure com a les darreres assemblees de la plataforma, s’atrinxeraven com pràcticament els únics que defensaven que l’entitat no es posicionés sobre la postura de vot a la consulta del proper 18 de juny.

Després dels calbots que van rebre per part dels seus socis, d’ICV, per haver donat suport inicial a la plataforma i sobretot després de la seva submisa reculada, per assistir, sí però no, a la manifestació del 18 de febrer, enviant una petita delegació de segona filera, la posició de la franquícia d’IU a Catalunya havia quedat ja molt compromesa.

Així les coses, no seré jo qui els negui una certa coherència. Perquè un ja està avesat a saber que és millor marxar d’allà on ho hi està de gust. I francament, veient amb quin fervor han combregat sense ennuegar-se, amb aquesta roda de molí que és l’Estatut de la Moncloa, doncs s’entén que estiguessin incòmodes envoltats d’entitats i persones que ja vam dir fa temps, que això era una pressa de pèl. Segurament han perdut una oportunitat d’or per a demostrar fins a quin punt, la seva pretesa convicció en la defensa del dret d’autodeterminació del poble català, era real o només un posat nostàlgic de l’època de l’Assemblea de Catalunya. O potser és que ja no ens cal tenir cap mena de dubte...

Independents per Mollet ( IxM), formem part de la Plataforma pel Dret de Decidir des de la seva creació, i creiem que ara més que mai, té una bona raó per seguir treballant-hi per a recordar que la dignitat del nostre poble, no ens la podran prendre mai. Als que s’estimen més la calor del poder i la mateixa política del peix al cove que abans tant criticaven, només em queda que respectar-los en la seva decisió i desitjar-los bon vent i barca nova.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I no serà perque el Miralles vol ser conseller i ha de fer mèrits ?????

Anònim ha dit...

Que fotin el camp !
Per quan es la proxima manifa ?

Anònim ha dit...

La propera manifa, amic Albert, ha de ser el dia 18 de juny anant als col·legis electorals i dient NO a aquesta merda d'estatutet.

JO DIC NO! DIGUEM NO!