dimecres, de maig 11, 2011

Tal com som : Diferents

La campanya ja està amb els motors a tot drap, però tot i així, em resulta del tot diferent a les que he viscut fins ara, i són unes quantes. La gent està fins el monyo de tanta tonteria i promesa incomplida i amb la que està caient no veu en els polítics de torn cap solució per alleugerir les malures que ens afecten, social, política i econòmicament. És del tot comprensible. Sempre hem denunciat la hipocresia dels polítics que la nit electoral es lamenten de l'alta abstenció però que després des del poder no fan res perquè això canvii. En el fons ja els hi està bé això.Així poden mantenir-se al poder i seguir a la poltrona. 

Independents per Mollet (IxM) som una mica com la pedra a la sabata dels polítics professionals de Mollet. Som un cos estrany insertat al panorama polític de la ciutat. No saben per on agafar-nos. A la resta de partits sempre els poden temptar les prevendes habituals... Amb nosaltres això no funciona. No és que siguem millors ni pitjors que la resta. Com dèiem a una de les nostres campanyes, no som ni àngels ni dimonis, però sí estic segur, que som diferents. Amb totes les mancances i defectes del món, però diferents, al cap i a la fi.

L'Assemblea d'IxM va aprovar una definicio que m'agrada. 

"Independents per Mollet (IxM) és un col.lectiu de persones independents amb un projecte comú per millorar Mollet, que treballa des dels valors de l’esquerra alternativa per defensar els drets de tots els molletans i superar les limitacions de l’actual model de ciutat.

IxM som un partit municipalista, d’esquerres i assembleari, que planta cara a les injustícies que diàriament vivim a la nostra ciutat i treballa per oferir una alternativa valenta i desacomplexada tant als partits tradicionals, com als oportunistes que apareixen un cop cada quatre anys,  però no fan res per la ciutat. "
 
És així perquè som ciutadans normals, que no depenem de cap partit polític. D’aquí el nom d’Independents, perquè no ens mana ningú  i podem treballar pensant només en el que creiem que és el millor per Mollet, sense cap ingerència de fora. Som gent normal, ciutadans de peu, farts de veure com molts dels polítics als que sempre hem votat, es preocupen més de col·locar-se i mantenir-se al càrrec que de solucionar els problemes que tenim els molletans, que hem trobat en aquesta agrupació una forma lliure i diferent de participar a la vida de la ciutat. I així ens agrada que sigui. 

A mí personalment, no m'agraden els eslogans. Us heu fixat que la majoria de partits de totes les poblacions trien eslòguen similars ? Amb tu  no se què... Junts... seguirem a la poltrona...Al municipi X .. el sr X ... que ès qui talla el bacallà....etc, no diuen res, podrien servir igual per vendre qualsevol producte del mercat. 

La nostra Assemblea va acordar que no ens podíem presentar sense eslògan, perquè som raros, però no marcians, i va triar sàviament el de " Tal com som.....amb molts adjectius al darrere, alguns de bons i altres de no tan bons, i va concloure amb el de DIFERENTS". Crec que ens defineix prou bé. No en el pla del màrqueting electoral, sinò en el que sentim aquest grup de resistents que donem vida a la candidatura rebel d'IxM.

Jo us convido a que ens poseu a prova. Podeu estar ben segurs que no us defraudarem. No tenim, no teniu res a perdre. El que tal i com estan les coses és tota una garantia.