divendres, de maig 20, 2011

120 Propostes per millorar Mollet : Resum del programa municipal d'IxM

Som IxM, portem ja vuit anys treballant per millorar la nostra ciutat. Ens has conegut en moltes lluites i reivindicacions: aconseguint la major recollida de signatures de la història de Mollet, contra l’eliminació de l’aparcament gratuït de les Pruneres, reclamant servei d’oftalmologia d’urgències, l’elecció del Defensor dels ciutadans pels ciutadans, la recuperació dels nostres cinemes, el 4t institut a la Vinyota, denunciant els alts sous que cobren els partits i els polítics  de l´Ajuntament, l’augment de l’atur i moltes coses més.
 
Si aquest proper diumenge 22 de maig, guanyen els de sempre, l’única diferència estarà en saber si tindrem a l´Ajuntament l’oposició crítica i lluitadora que la ciutat necessita tant o més que un bon govern. Per fer el mateix de sempre, ja tens els de sempre. Independents per Mollet (IxM) no et prometem res, tan sols que treballarem tan dur com ho hem fet durant aquests anys. No volem entrar a l´Ajuntament per gestionar-lo, sinó per canviar les coses que no funcionen a la ciutat. A les passades eleccions ens va faltar molt poc, ara ho tenim a tocar. Depèn de tu. 

No podem editar el nostre programa i fer-lo arribar a tots els ciutadans perquè val molts diners. Però ara pots conèixer un resum de les nostres propostes de programa municipal on line, en català o castellà, cliclant als enllaços: