divendres, de novembre 26, 2010

IxM a l'Assemblea de les CAV

Independents per Mollet (IxM) vam participar aquest passat cap de setmana a l’Assemblea de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) que va tenir lloc a a la ciutat de Rubí.

L’Assemblea va comptar amb la presència de nombroses candidatures independents de diferents municipis del Vallès. En el decurs de la mateixa, es van dur a terme diverses sessions de treball sobre aspectes relacionats amb les línies programàtiques comunes, l’organització o la comunicació.

Des d’Independents per Mollet (IxM), agraïm  l’acollida oferta per les CAV a IxM, i valorem molt positivament que formacions d’estricte caràcter local de l’esquerra alternativa, sense perdre la seva independència, sàpiguen compartir espais de treball comuns per oferir als ciutadans noves formes de participació en la vida política dels nostres pobles i ciutats, alternatives als partits tradicionals.

Durant el decurs de l’Assemblea vam poder constatar la gran coincidència existent entre els principis, les maneres de treballar i els objectius de les diferents formacions participants a l’Assemblea de les CAV. No hi ha cap dubte que a partir d’ara, s’obre un nou escenari per Independents per Mollet (IxM), que estem segurs que enfortirà i enriquirà encara més, el treball que fem dia a dia per millorar la nostra ciutat.

Conseqüents amb això, l’Assemblea d’IxM, ha aprovat aquesta setmana, treballar per estendre l’experiència de les CAV a la nostra ciutat, per estrènyer els lligams amb aquestes formacions germanes i per fer possible una coalició alternativa al Vallès Oriental per als comicis locals de maig del 2011, similar a la ja existent al Vallès Occidental.