dissabte, de novembre 20, 2010

Mollet acull la segona sessió de treball de la Coordinadora de Grups Independents del Vallès Oriental

Mollet va acollir aquesta setmana la segona reunió de la Coordinadora de Grups Independents del Vallès Oriental. Va ser un sessió eminentment pràctica, en la qual es va fer un resum de la situació dels diferents municipis i es van valorar diferents propostes operatives de cara a la propera campanya electoral de les eleccions municipals.

La Coordinadora avança passet a passet, fent evident la necessitat de sumar esforços i lluites, des de la nostra independència com a col.lectius locals arrelats als nostres pobles i ciutats, per a enfortir l’espai de les candidatures independents, alternatives als partits tradicionals, que reivindiquem i practiquem una altra forma de fer política, fugint de la professionaltzació i de l’apoltronament i apostem per una democràcia radical i participativa, que reconegui el paper decissori dels ciutadans en tots els temes que ens afecten.

Volem fer crèixer aquesta coordinadora. Des d’IxM creiem que és imprescindible unir esforços i visualitzar el potencial que hi ha, a  molts pobles i ciutats de la nostra comarca, per obrir nous espais de participació ciutadana en el dia a dia dels nostres municipis. Per això convidem a tots els grups i col.lectius independents del Vallès Oriental a formar-ne part. Junts podem fer grans coses. El futur és nostre.

Podeu contactar amb Independents per Mollet (IxM) 
a l’adreça: independentsmollet@yahoo.es