dilluns, de novembre 22, 2010

Mollet: 5.235 persones en atur. Més de 1.800 sense cap subsidi

Hi ha eleccions catalanes. Toca anar a votar i fer-ho a consciència. Però ara que els polítics de tots colors ens demanen el vot, amb promeses fantàstiques, des d’Independents per Mollet (IxM) no podem deixar de mirar cap a la nostra ciutat.

A Mollet hi ha 5.235 persones aturades, segons les dades del mes d’octubre. D’aquestes, hi ha més de 1.800 que no cobren cap mena de prestació per atur. A Mollet hi ha gana. Mentre els partits oficials es gasten una milionada a les seves campanyes, a Mollet hi ha molta gent que no té com arribar a final de mes. Pensionistes amb pensions de vergonya i a sobre congelades pel govern, pares i mares de família en atur, gent amb edats compromeses per a tornar al mercat de treball, joves que esperen encara la primera ocupació, mileuristes que amb prou feines poden pagar el lloguer.

Sembla que volguem pintar-ho tot negre, però és el que hi ha. Nosaltres parlem amb la gent, i ens el que ens trobem. Gent desencantada, gent que no anirà a votar. Gent que no decidirà el nou govern, ni la composició del nou Parlament català. Gent sense veu.

No sabem quant costaran les campanyes dels partits oficials a Mollet. No ho expliquen als ciutadans, ni ho han explicat mai. Tant sols Independents per Mollet (IxM) ho ha fet. Però sí que sabem el que s’emporten cada mes de les arques de l’Ajuntament. Per exemple, amb el que cobra el Partit Socialista. 9.957,38 euros nets cada mes, sense comptar els sous dels regidors, es podria posar en marxa el menjador social que venim reclamant des d’IxM i donar de menjar cada dia a les 1.800 persones aturades de Mollet, que no cobren cap prestació, o a les que necessitessin d’aquest servei.

És la realitat que ens amaguen. La que alguns no volen que veiem.L’Ajuntament deu més de 34 milions d’euros. No té diners, ens diuen. Però això ens apugen els impostos cada any. Però PSC, CiU, ICV-EUiA,ERC i PP, es reparteixen cada mes 29.452,22  euros, sous a banda. Tant se val que mentrestant a Mollet hi hagi gana. 
 
Per això ens rebel.lem IxM. Per això ens multa l’Ajuntament i ens vol fer callar. Hi ha una altra manera de fer les coses. IxM no tenim sol.lucions màgiques, però som lliures i no ens rendirem.