dimecres, de desembre 01, 2010

Riera Seca i la Vinyota necessiten una sortida per l'Avgda Rabassaires

Independents per Mollet (IxM) no estem d’acord amb els canvis a la circulació que l’Ajuntament pretén aplicar a l’Avinguda de Rabassaires, perquè afectaran greument a la mobilitat i a la qualitat de vida de tots els veïns de la zona. L’Ajuntament pretén canviar el sentit del primer tram d’aquesta avinguda, i fer-lo ara d’entrada al nostre barri.

Aquest canvi de sentit agreujarà encara més la pressió de trànsit que ja patim i  els embussos diaris que es registren cada tarda  a la rambla Pompeu Fabra per sortir de Mollet. Cal recordar que l’altre tram de l’Avgda Rabassaires és de sentit contrari i això obligarà al carrer de Puntaires a suportar tot el trànsit provinent, tant dels dos trams de Rabassaires, com de l’interior de la zona comercial.

No sabem quina classe” d’atracció” exerceix sobre l’Equip de Govern municipal (PSC-CiU) l’empresa Decathlon, que primer va pagar menys diners pels terrenys, després va multiplicar la superfície edificable i ara li modifiquen el trànsit al seu gust, sense tenir en compte que es perjudica als veïns de la zona o que s’afecta la mobilitat del barri i una de les sortides més importants de la ciutat

Independents per Mollet (IxM) reclamem a l’Ajuntament que escolti els veïns de la zona, aturi els canvis que ha previst a la circulació de l’Avgda Rabassaires i es recuperi el seu sentit original de sortida de la ciutat. Si l’Ajuntament es nega a reconeixer el dret del barri a tenir mobilitat suportable i una sortida directa, caldrà que els veïns i veïnes sortim al carrer per fer-nos sentir.