divendres, de maig 21, 2010

La campanya “Volem la Festa Major al Parc de Can Mulà” posa molt nerviós l’alcalde !

Avui l’alcalde ens ha sorprés amb unes manifestacions al seu programa de ràdio setmanal. Sabieu que l’alcalde  té un programa de ràdio, com el “ Allò Presidente “ d’en Chàvez ? El cas és que avui l’ha brodat afirmant que la plantada de la Colla de Morats té motivacions polítiques i que Independents per Mollet (IxM) està pressionant perquè la Festa Major sigui un fracàs.

Ja sospitàvem des de fa temps, que aquest alcalde desbarra, però avui s’ha superat. La gent d’IxM, no només volem, sinò que treballem activament perquè la nostra ciutat tingui la Festa Major que es mereix. Hem sigut i som critics amb el model actual perquè creiem que s’ha de millorar. Però afirmar, com ha fet l’alcalde avui que la culpa de tot la té Independents per Mollet (IxM) és voler enganyar la gent. Cosa que tampoc ens és gens nova.

Independents per Mollet (IxM) ha respectat, respecta i respectarà sempre el treball que fan les entitats de la ciutat. De fet, molts membres d'IxM, no hem volgut mai assumir cap mena de responsabilitats a les entitats, precísament per això, per respecte i perquè no es confunguessin els nostres papers. Altres forces polítiques, no poden dir el mateix. Entre elles el partit del senyor alcalde.

Sempre hem valorat el treball que fan i han fet les colles. De fet alguns de nosaltres les vam veure nèixer i vam col.laborar al seu sorgiment, quan l’Ajuntament no en donava un duro per elles. Sempre també ens hem queixat del poc suport que al nostre entendre. rebien de l’Equip de Govern, atès que el seu treball no es correspón amb el suport econòmic i de mitjans que ha rebut la seva il.lusió i esforç continuat per millorar la Festa. I ho seguirem fent. Les colles són prou madures per assumir les decisions que vulguin prendre i si  hi ha  qui  pensa que algú les pot condicionar o manipular, és com diu un company nostre perquè “ piensa el ladrón que todos son de su condición”, dit d’una altra manera, que qui manipula es pensa que tots manipulen. Cagada pastoret.

L’alcalde s’ha de tranquil.litzar i pensar amb més serenor. Si Independents per Mollet (IxM) tinguèssim tant de poder per decidir el que es fa i no es fa la ciutat, per començar, ell fa temps que no seria alcalde. Vinga ja, si és que només li falta acusar-nos de ser els culpables del canvi climàtic !

IxM volem com qui més, i segurament molt més que molts altres, que s’arribi a un acord satisfactori per millorar la nostra Festa Major. Defensem la que creiem que és la millor opció per fer-ho possible. Per això volem que la Festa torni al Parc de Can Mulà. D’on no hauria d’haver sortit mai. Si ell és tan maldestre com per no adonar-se, és el seu problema. Si veu fantasmes per tot arreu, serà per ell mateix se’ls crea.

Hi ha molta feina a fer i no podem perdre el temps amb foteses. La gent n’està fins els nassos de que l’enganyin i facin servir sempre algú per fer de papus i fer por. La por alimenta als qui manen, perquè la por fa que la gent es quedi a casa i no es mogui. Nosaltres no en tenim de por. Ell ho sap. Potser per això s’inventa històries. 
Potser hauria de dedicar més temps a dotar la nostra Festa Major del pressupost que es mereix perquè respongui a les il.lusions de tots els molletans. Potser hauria de començar per deixar de gastar-se milers d’euros en contractar pregoners foranis, per fer-se la foto, i acceptar la reclamació que li venim fent des de fa anys: volem pregoners molletans !  I volem que la nostra Festa Major torni al Parc de Can Mulà !