dimecres, de maig 12, 2010

ACONSEGUIT ! IxM aconsegueix millores a la seguretat del pont de Can Magarola

Una altra bona notícia. Independents per Mollet (IxM) ha aconseguit millores en la seguretat del pont que connecta el nucli urbà de la ciutat baixvallesana, amb el polígon industrial de Can Magarola, travessant per sobre la carretera C-17.

Des d’IxM veniem denunciant des de fa temps el perill que suposava per a les persones que travessaven aquest pont, per a desplaçar-se a les empreses ubicades a la zona industrial de Can Magarola i  pels vianants en general, la manca de barana de seguretat en un dels trams, únicament cobert amb una cinta de plàstic.

Mantenint aquesta situació l’Ajuntament i la Direcció General de Carreteres de la Generalitat estaven incomplint des de feia molt de temps, la normativa de seguretat de l’obra pública perquè no es garantia per res la seguretat dels vianants i que aquest fet havia portat a IxM a realitzar diferents accions de protesta en aquest punt.

Per això, des d’IxM celebrem que aquest reclamació hagi arribat a bon port i que fruit del treball d’IxM s’hagi instal·lat una tanca de seguretat per cobrir el tram de pont que restava sense barana, per evitar que qualsevol persona pugui estimbar-se i anar a caure al bell mig de la carretera C-17. Els qui manen han estat receptius i també ho celebrem. Era de justícia. Lamentablement, no sempre és així.

Ja sé que hi ha gent que pensarà que aquesta és només una petita gota d’aigua en l’oceà. Però són aquestes petites coses les que ens mouen a la gent d’IxM. Les petites coses del dia a dia que ens afecten com a ciutadans. Les petites coses que ajuden des del carrer, de mica en mica a millorar la ciutat. Aquesta és la raó de ser d’Independents per Mollet (IxM), canviar les coses des de la base, començant per allò més senzill que sovint obliden els nostres polítics professionals.

Un altre cop es demostra, amb fets, que el treball decidit i constant d’IxM, és positiu i útil per millorar Mollet.