dimecres, de maig 19, 2010

Cap repressió acallarà la veu rebel d'Independents per Mollet (IxM)

Independents per Mollet (IxM) hem denunciat en roda de premsa els reiterats intents de l’Equip de Govern municipal d’aturar el treball d’oposició crítica que la formació independent porta a terme a la ciutat.  
 
L’Ajuntament pretén imposar a IxM, dues multes per un total de 2150 euros per una presumpta infracció administrativa de l’article 33.e) de l’Ordenança municipal de Convivència Ciutadana, arran de la seva acció reivindicativa de la campanya “Zones blaves gratuïtes mentre duri la crisi”. Penseu que un ciutadà que utilitzi assiduament aquesta forma de pirateria municipal, pot arribar a pagar a l'any entre 240 i 300 euros de la seva ja malmesa butxaca.

L’Ordenança de Convivència Ciutadana recull com a infracció administrativa, al seu article 33.e, “Enganxar adhesius, cartells i elements similars, o fer inscripcions i grafitis en el mobiliari urbà”.

Les sancions de l’Equip de Govern no tenen fonament,  per molt que s'ho maneguin els manaires i els seus tècnics submisos per interpretar la normativa al seu interés. IxM no va procedir en la seva acció reivindicativa en cap moment, a adherir cap cartell a les màquines expenedores de tiquets de la zona blava, sinó que, precisament per a evitar això, i per a preservar de manera absoluta la seva integritat, els cartells informatius es van fixar sobre unes bosses de plàstic col.locades a l’efecte, fàcilment retirables donat que no comptaven amb cap mena de fixació, ni adhesió. Un altre exemple de la voluntat d'IxM és que l’acció es va dur a terme, dins de l’horari festiu de cap de setmana, durant el qual les màquines expenedores de tiquets estan fora de servei, i es va fer així, precisament amb la clara voluntat d’evitar afectar el funcionament ordinari del servei.

L’actual Equip de Govern, del PSC amb majoria absolutista i CiU fent de palmeros inncessaris, sembla haver-se traslladat, adoptant la repressió com a sistema, a la llarga nit de la dictadura franquista que molts ja creiem ben passada.Què diuen la resta de forces del consistori sobre aquest tema ? No ho sabem si en tenien coneixement. De moment, guarden silenci. Ja analitzarem les seves reaccions i òbviament, en prendrem bona nota.
 
Paga la pena recordar que IxM és l'única força política de la ciutat, des de la recuperacio de la democràcia, els membres de la qual han estat  retinguts i identificats per la Policia Municipal , per penjar una pancarta, per recollir signatures en contra d'un macro-projecte municipal que privatitza sól públic, o per cridar a la gent a participar en les mobilitzacions en contra d'aquest. 
 
En aquesta ocasió de nou, com en les anteriors, l’Ajuntament torna a actuar amb una motivació política i  amb l’única intenció de reprimir i intentar acallar el treball d’oposició crítica que porta a terme Independents per Mollet (IxM).  Entre els exemples que IxM  hem aportat a les nostres al.legacions com a prova d’això hi ha fotografies, que demostren l’existència de fets que s’ajustarien més al que diu l’article 33 i que no han estat motiu de cap proposta de sanció per part de l’instructor, protagonitzades pel partit majoritari del Govern municipal, i del que el mateix instructor n’és el responsable local. 
 
Òbviament, IxM estudiarà les iniciatives tant legals com polítiques a prendre, en funció de l’acceptació o no de les nostres al.legacions.
 
Cap intent de repressió aconseguirà fer callar la veu crítica d’Independents per Mollet (IxM), perquè malgrat els pesi, som i seguirem sent  Lliures i Rebels, al servei d’aquest poble.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A las barricadas compañeros

Jesús M Carrasco ha dit...

Venen temps dificils i caldrà estar alerta. Retalls socials, econòmics, i de drets. Cal mobilitzar-se, estem en una época d'involució.Els qui manen caminen enrera i ens volen fer recular. Cap pas enrera, company. Cap repressió aconseguirà fer acallar la il.lusió del treball diari d'IxM.Entre tots aconseguirem fer canviar les coses.Un nou matí d'esperança ens espera.