dimecres, d’octubre 14, 2009

L'àtic d'en Carod

Segons publica l'e-notícies, el vicepresident de la Generalitat, recentment decapitat pel seu partit ERC, s'ha comprat un àtic de 185 metres quadrats a una zona "exclusiva" de Tarragona.

No és que en Carod no tingui dret a viure on vulgui. Ni tampoc és que dubti que ho pugi pagar... Però amb la crisi que patim els treballadors, que el vicepresident del nostre país, que per cert, porta vint anys de diputat.... es compri una vivenda de 100 milions de les antigues pessetes, no sé no diu molt a favor de ser d'esquerres i independentista. Segurament hi haurà qui no hi estigui d'acord. I segurament qui ha filtrat aquest notícia ho està molt a prop d'ell i té les seves intencions. No vol doncs, aquest comentari, apuntar només contra Carod. Personalment crec que en la seva trajectòria ha fet molt bones aportacions al nostre país. És només un exemple.

Estic segur, també, que hi haurà qui recordarà que hi ha molts altres polítics d'esquerres que ha fet fortuna i s'han instal.lat fa temps en vivendes molt cares a Barcelona, Mollet, la Costa Brava o la Cerdanya.... Tant me fa. Que els bombin a tots.
Ja va sent hora que els diaris publiquin en primera pàgina, el rànking dels patrimonis directes o indirectes dels polítics que ens manen. Oi que ens expliquen els contractes multimilionaris dels nostres futbolistes ?? Per a mí, i per molta gent, és molt més important la gent que tenim als càrrecs de responsabilitat dels governs, que els pilotaires... Doncs, perquè no ho fan ? Tenim dret a saber-ho.

Aquí teniu el que diu avui l'e-notícies sobre l'àtic d'en Carod. Cadascú que en tregui les seves conclusions. I si algú en té notícies d'altres polítics d'altres partits que ho digui. Carod no és més que un exemple. No és una qüesitó de sigles, sé ben bé que a totes hi ha gent honesta que creu en les seves idees, és una qüestió de fer neteja, collons ! D'una vegada per totes cal regenerar la nostra política.


La hipoteca de Carod puja a 600.000 euros


D’esquerres i independentista, però amb pasta per a pagar-se un pis de 100 milions de les antigues pessetes. (
Això ho dic jo, eh ? )


El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, s'ha comprat un àtic de 185 metres quadrats en una zona exclusiva de Tarragona. L'habitatge té un rebedor, cuina, sala d'estar, menjador, distribuïdor, dos banys, un lavabo, quatre dormitoris i tres terrasses, dues en la part frontal de l'edifici, i una posterior, de seixanta-tres metres quadrats.
L'àtic disposa també de terrassa-solàrium de setanta-vuit metres quadrats en la part de dalt a la que s'accedeix mitjançat una escala de cargol. El vicepresident ha demanat una hipoteca de 625.000 euros a Caixa d'Estalvis de Tarragona a un interès del 3,9% i a un termini de 30 anys. El Departament de Vicepresidència ha evitat fer cap valoració.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

i que vols dir amb què s´ha comprat un àtic? jo també visc en un àtic. Tots els blocs de pisos tenen àtic. O que pretens que Carod Rovira visqui en una barraca feta de plàstic i draps? Clar, el vice-president del govern no pot viure en un àtic, entesos. jo si. I tu també però ell no. Au

Anònim ha dit...

A tu també t'han donat una hipoteca de 625.000 euros ? Tenint vora 60 anys, i que aviat es quedarà sense feina, a qui li donen una hipoteca a 30 anys ??? Acabaria de pagar-la als 90 anys.. Si és que hi arriba...
Les caixes no ho fan això. Vés i comprova-ho- Està clar que aquí hi ha marro.