dijous, de setembre 07, 2006

Passos de vianants invisibles

Independents per Mollet (IxM) hem alertat recentment, del mal estat en que es troben molts dels passos de vianants d’algunes zones de la ciutat.

A les nostres ciutats, el manteniment adequat dels passos zebra, és absolutament necessari per a preservar el dret dels vianants a una mobilitat segura.

El fet que la majoria de passos estiguin despintats, suposa un risc afegit a la seguretat dels vianants i especialment de les persones amb dificultats de mobilitat, i si creuar un pas zebra ben senyalitzat ja és una aventura, si aquest és invisible, resulta llavors un perill massa elevat que cal evitar.

És incomprensible que l’Ajuntament hagi prioritzat programar una operació no tan urgent com el repintat de les zones blaves, per davant d’allò que és més urgent, com és el repintat dels passos de vianants.

Sembla que després de la nostra denúncia, l’Ajuntament ha decidit posar-se mans a l’obra i ara s’està afanyant per tirar endavant el repintat. Si l’Equip de Govern hagués prioritzat la seguretat dels vianants per sobre del funcionament de la zona blava, es podria haver aprofitat el mes d’agost per a realitzar aquestes tasques, provocant menys molèsties als trànsit intern de la ciutat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola amics, només us cal obrir la boca per denunciar tot alló, que molta gent creiem, per acolllonir al personal de l'Ajuntament, es increible que tants regidors cobrant una "pasta gansa" cap d'ells vegin les mancances que la nostra ciutat te als terres (pas peatons, forats, bruticia) i es que ja no van buscant el duro (mirant al terre), un dia despres de denunciar vosaltres la jeta que han tingut pintant alló que dona calers han començat a tota maquina a pintar els passos de peatons que ja gaire be eren inexistents. Felicito a la vostra organització esteu fent una molt bona feina.

Jesús M Carrasco ha dit...

Gràcies, per les teves paraules. Per això estem, per intentar fer una mica millor la nostra ciutat. Si ho aconseguim, de conya. I si no, doncs seguir treballant.