dimarts, de setembre 19, 2006

Acció directa d’Independents per Mollet ( IxM) en suport de la potenciació de Ràdio Mollet

Independents per Mollet (IxM) hem endegat aquesta setmana una nova fase de la nostra campanya de suport a la potenciació de la nostra ràdio pública municipal, amb una acció directa adreçada a recordar la freqüència del dial on es pot sintonitzar “Ràdio Mollet del Vallès”.

L’acció duta a terme ahir, va consistir en la instal·lació d’una rèplica dels rètols que tradicionalment indicaven la freqüència de l’emissora municipal a les entrades del municipi.

Durant els propers dies completarem la instal·lació d’aquests rètols, iniciada ahir, a totes les entrades de la ciutat, com una acció de suport positiu i una manera més de reconèixer la tasca feta per aquest mitjà públic de comunicació.

Hores d’ara, entre les prioritats de l’Equip de Govern municipal no sembla estar la potenciació i millora de Ràdio Mollet. Des d’IxM venim reclamant més implicació municipal per a modernitzar l’emissora i dotar-la dels recursos i mitjans necessaris per tal que pugui competir en igualtat de condicions amb la resta de l’oferta radiofònica a l’abast dels oients molletans.

Aquesta nova acció d’Independents per Mollet (IxM) servirà per a recordar, als conductors i als ciutadans en general, com poden sintonitzar la ràdio de la nostra ciutat i promoure la captació i la fidelització de nous oients. Però tal i com ha assenyalat Àdam López, responsable de noves tecnologies i mitjans de comunicació d’IxM, “aquest és només un petit pas, dels molts que la ciutat ha de fer per aconseguir que Ràdio Mollet sigui un punt de referència clau en el panorama de les emissores públiques municipals, com ja ho va ser durant molts anys, per servei, innovació i com a escola de formació dels que avui són destacats professionals del mitjà”.