dijous, de setembre 21, 2006

L’escola de Cal Músic ja té vorera

L’escola pública de Cal Músic, ubicada al barri de Can Pantiquet, ja té vorera. Algú podria pensar que aquest fet té poc d’extraordinari, si no fos perquè les administracions catalana i molletana, van “oblidar” durant els darrers anys, que abans de posar en marxa aquest centre educatiu, calia garantir una cosa tan senzilla com aquesta.

Independents per Mollet (IxM) veníem denunciant, el mal estat d’aquest espai i el perill que suposava que no disposés d’una vorera en condicions, el que dificultava molt als vianants i als pares dels alumnes de l’escola, poder transitar-hi i feia que en cas de pluja la zona es convertís en una autèntica piscina, plena de fang. Encara falten alguns detalls per polir, però l’Escola de Cal Músic ha pogut començar el curs, disposant d’un dels mínims exigibles per a tot centre educatiu. Tenir una vorera ! Ens alegra poder dir que el treball fet per IxM, ha tingut els seus fruits. Una prova més de que el nostre treball a peu de carrer i basat el les coses més quotidianes, és útil a la ciutat i contribueix a millorar-la.

L’eix de Pompeu Fabra, necessita més atenció municipal. La sensació de molts veïns de Riera Seca i Can Pantiquet, és que l’Ajuntament ha tingut aquesta zona oblidada durant massa anys. El cas de la Rambla Pompeu Fabra és ben representatiu. Portem dotze anys amb la rambla inacabada i ara, en lloc de posar-s’hi a la feina, ens tanquen un bon tros per a posar-hi els camions i les màquines de les obres dels pisos de la Vinyota. N’hi ha per llogar-hi cadires ! També és il·lustratiu el cas de les reparacions dels efectes del tornado a la plaça Maria Blanchard. Un any després, encara no s’han arreglat. Això contrasta molt amb el que va passar amb el mur de l’aparcament de la comissaria dels mossos. També va patir danys, però a la setmana següent ja estava reparat...

Independents per Mollet (IxM), volem una ciutat que funcioni, començant per les coses de cada dia. En aquesta lluita diària estem trobant la complicitat de molts ciutadans que vull agrair sincerament. Fem entre tots que Mollet rutlli !

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una colla de lladres són tots plegats. No deien que el treien ? I la que pitava al peatge no fa res ? No tindria que votar ningú el dia 1 de novembre, tots a caçar rovellons i que els bombin !

Joan Carles (MDV)