diumenge, de març 12, 2006

Tindrem Escola Oficial d’Idiomes

El Departament d’Educació de la Generalitat ha fet públic el seu compromís de posar en marxa pel curs vinent, una Escola Oficial d’Idiomes (EOI) a Mollet del Vallès. Es tracta d’una molt bona notícia per a la ciutat, que ens fa a més, a les persones que conformem el col·lectiu d’Independents per Mollet (IxM), una il·lusió molt especial.

No podia ser d’una altra manera, perquè aquesta ha estat una reivindicació nostra des del setembre del 2003, quan vam fer pública la proposta, arran de la manca de places públiques de formació d’idiomes que pateix la nostra comarca i del col·lapse dels centres que existeixen al Vallès.

Més enllà d’atribuir-se mèrits, està el fet constatable que IxM, és l’única força política que presentava aquesta reclamació com a part del seu programa electoral i que per tant, conseqüentment, el venia reclamant.

Aquesta decisió demostra que IxM, fa propostes útils i que té uns dels projectes de ciutat més avançats. Ja sé que és molt demanar, però ara també estaria bé que, alguns dels polítics o dels mitjans que habitualment menystenen el treball que fem, o els que criticaven la nostra proposta de dotar la ciutat d’una Escola Oficial d’Idiomes, reconeguessin l’encert d’Independents per Mollet ( IxM), tal i com ho ha fet el Departament d’Educació.

Fora d’això, és positiu que tant la Conselleria com l’Equip de Govern de la ciutat, malgrat no ser una proposta programàtica seva, s’hagin mostrat receptius i hagin demostrat interès per assumir aquesta demanda i fer-la realitat.

Mollet tindrà el curs vinent, una Escola Oficial d’Idiomes, que servirà per a descongestionar la que funciona a Granollers, i per a cobrir amb oferta pública, una part de la demanda de que hi ha a la ciutat i a l’àmbit del Baix Vallès, on cal recordar que un gran nombre de persones s’han vingut quedant durant aquests anys, sense poder aconseguir plaça en un centre públic.

Bona Feina, Independents per Mollet ( IxM) !!