dimarts, de juliol 21, 2009

IxM destapa el primer cas de Grip Nova o Grip "A" a Mollet

Independents per Mollet (IxM) hem alertat aquesta setmana que la grip “A” o grip “nova”, ha començat definitivament a arribar a la ciutat baixvallesana. El primer cas confirmat a la ciutat, és el d’un monitor d’activitats de les instal•lacions municipals del Centre Esportiu de Ca n’Arimon, que va començar a sentir-se malament aquest divendres passat.

Des d'IxM hem denunciat l’actitud “passiva i irresponsable” de l’Ajuntament que ha mantingut el tema censurat durant dies i no ha informat a la població malgrat la gravetat del tema. Per això hem reclamat als responsables municipals que en lloc d’abonar-se a la censura, actuïn amb urgència per a evitar que la malaltia es propagui per tota la població, dictant un tancament preventiu del Centre Esportiu que és utilitzat diàriament per milers de persones, de totes les edats.

De moment, ja hem aconseguit que l'Ajuntament surti del seu mutisme i doni explicacions del que passa, perquè segons em diuen, avui mateix ja ha convocat una roda de premsa a l'efecte. Això hauria estat impossible sense la pressió d'aquesta modesta formació que és IxM. A l'entorn d'això és també molt curiós el paper que alguns mitjans estan jugant com a " correveydile" del poder, molts d'ells ja fa temps que tenen coneixement del tema perquè IxM els va fer arribar la informació, tanmateix, com el curiós cas de l'Agència ACN, que dirigeix en Saül Gordillo, han preferit amagar la nostra denuncia dos dies i avui recollir només la informació de l'Ajuntament, que val a dir, és del tot incompleta. Com sempre, els mitjans al servei dels poderosos.Visca la independència.

Però el que ens importa de veritat, és que ara l’Ajuntament faci els deures, que actuï davant la Conselleria de Salut de la Generalitat per a que es doti la ciutat de les vacunes necessàries per a protegir tota la població que potencialment pot resultar afectada i que deixi de marejar la perdiu i endegui immediatament una campanya informativa sobre les mesures bàsiques per a protegir-se contra el contagi d’aquesta grip, utilitzant la ràdio i la televisió municipals, així com tota la resta de mitjans disponibles a l’abast.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaya tela

Atrapat a Mollet ha dit...

Doncs a TV Mollet encara estaven marejant la perdiu amb el ple d'ahir.

Anònim ha dit...

Ara ja entenc perquè aquesta ciutat funciona tan be, segons els manaires com sempre amgant tot Alló que queda lleig, no tenim grip A, no tenim violència de cap tipus, tot es net, no tenim crisi, la ciutat funciona, tot es bunic. Tindrem que començar a recordar que informació = prevenció i que es posin les piles, cada cop mes et donen ganes de sortir corrent.
Carla

Julia ha dit...

doncs a la web de l'ajuntafems encara no hi ha cap informació al respecte.
És per cagar-s'hi!!!

Anònim ha dit...

no és un monitor el que té grip A, sinó un noi d'allà...

Jesús M Carrasco ha dit...

Efectivament, sembla que finalment el noi afectat no era un monitor oficialment, sino que per la seva edat feia tasques ajudant als monitors.És un matís, que no canvia però res del rerafons del tema.