dimecres, de maig 09, 2007

Miopia

"El 9 nou" d'aquesta setmana publica un article sobre els blogs i les webs de les candidatures independents que es presenten a la comarca. Com ja ve sent habitual en aquests darrers quatre anys, obvia Independents per Mollet (IxM), els nostres blogs i la nostra web.

No és que ens vingui de nou, i no és un joc de paraules, sinó que tenint en compte l'ostracisme periodístic al que ens ha sotmés "El 9 nou" , durant aquests darrers quatre anys, i recordant que de les més de dues-centes informacions que els hi vam fer arribar, fins que ho vam deixar estar, tan sols es van dignar a recollir un parell, no podia dubtar que seguirien coherentment amb la seva simpatia habitual.

El cas dels blogs, és tan descarat com el tema informatiu. És difícil de fer un rànking entre els blogs que recull, però pel que he pogut veure, hi ha ben pocs, per no dir cap, que hagin arribat a les 15.000 visites i prop de 80 articles, com " El pont de la mandra". És clar que des de Granollers sovint fa una mica de por mirar cap a Mollet, no sé, serà cosa del vertígen o serà la miopia, la que gasten alguns, per a no veure allò que no poden doblegar.

Com Independents per Mollet ( IxM).

Ja s'ho faran !