diumenge, de maig 20, 2007

Opinen 3 i 4

M'agrada passar força sovint, per aquest blog , "Opinen 3 i 4", que trobo un dels més desengreixants de la comarca i part de l'estranger... Originàriament nascut com a espai de trobada de les pensades de "tres articulistes i els seus amics d'ideologies distants..." és mantingut i teixit de fet, per l'Eugeni Rius, que tot i pertànyer al món del periodisme audiovisual, es mostra disciplinadament, com la tecla més ràpida a les ribes del Congost.

L'Eugeni, gastrònom vocacional, perico confés i ciclista per convicció, amaneix el seu blog, amb tota mena de continguts, entre els que sovintegen entre altres, l'actualitat política, l'esportiva, la gastronòmica i la granollerina, des d'una perspectiva crítica, lliure i lúdica, no exempta d'humor, que fa de bon pair.

Aquestes darreres setmanes, per motius professionals, l'Eugeni Rius està fent una mena seguiment del batec electoral d'algunes ciutats com : Berga, Manresa, Vic, Granollers, Mataró, Rubí, Sabadell, Terrassa, Sant Cugat i Santa Coloma, suposo que de Gramenet, i aprofita l'avinentesa per acostar-nos una mica al panorama polític de cadascuna d'elles. Es tracta d'un exercici de síntesi lloable, donada la complexitat d'algunes d'aquestes realitats, que ens ofereix una perspectiva diferent de la que habitualment rebem a través de la premsa, que us recomano especialment. Com el seu blog en conjunt.

Ideal per fer el repàs al final de la jornada.