dissabte, de juliol 22, 2006

Hem fet els deures !

És grat acabar el curs amb la tranquil·litat d’haver fet els deures. No tothom pot dir el mateix, i si mirem el conjunt de forces polítiques de la ciutat i la quantitat de diners que ingressen a càrrec de l’Ajuntament, la veritat és que enguany hauríem de repartir moltes carabasses.

Independents per Mollet (IxM), ja ho vam dir, des de fora de l’Ajuntament, anem fent pas a pas. No tenim presses, ni urgències històriques. Fem treball de formigueta, seguint la quotidianeïtat de la ciutat. Perquè per a nosaltres, les coses petites són importants. Cada denúncia, cada proposta, cada millora aconseguida ens motiva per a seguir treballant per a fer de Mollet una ciutat millor. M’estic referint a temes com la reforma de les plataformes elevades del carrer Borrell, la neteja de la plaça Joan Miró, el tancament del centre d’acollida comarcal d’animals de companyia, la ubicació de la nova Escola Oficial d’Idiomes a l’edifici de l’antiga escola de medi ambient, l’alerta del perill de foc a les vies per manca de manteniment dels marges, el compromís de l’Ajuntament d’utilitzar només fusta certificada, o la reclamació d’un servei d’urgències oftalmològiques a l’Hospital de Mollet, per esmentar només alguns dels temes que Independents per Mollet venim treballant aquestes darreres setmanes.

Potser si alguns dediquessin menys temps a mirar-se el melic i una mica més a treballar per solucionar els problemes de la ciutat, Mollet aniria millor i no es faria tant evident, que com deia al principi, s’estan guanyant les carabasses a pols.

És una veritable llàstima que, a la llum de les seves manifestacions públiques, l’únic objectiu d’aquests partits sigui renovar o aconseguir un pacte amb els socialistes, per a tocar poder, ni que sigui testimonialment. Així no anem pas bé. Però ja s’ho faran ! Independents per Mollet (IxM) no entrarà en aquest joc de mercadeig, perquè francament, no ens interessa gens. Nosaltres anem per feina, i els pactes els deixem per a la resta ja que tant els interessen. Aquí hi ha molta feina a fer. Des de fora de l’Ajuntament estant, IxM, està demostrant que és una realitat positiva, independent i necessària per a la ciutat. Això només és una petita mostra. Ajudan’s a entrar al proper Ajuntament i et sorprendràs !

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quins partits són els dius que volen un pacte amb els sociatas ? Als del psoe els estan sortin més novies que ...per les ganes de pillar que hi ha en aquest poble.

Anònim ha dit...

Bueno, bueno.... algu va anar a l'últim ple d'aquest mes?? Feia fàstic!!! Està claríssim que hi ha un prepacte ICV / PSC no van parar de fer-se la pilota en tot el ple.. que si "gràcies senyor Garcia per les seves paraules", que si "recolzem totalment la proposta de l'equip de govern" i bla bla bla, vomitiu!!!!
A cagar a la via, on està l'oposició d'aquest poble?!?!? Espero que entreu a l'Ajuntament perquè demostreu el què és treballar per poble i no pels duros!!!
Seguiu així!!

Anònim ha dit...

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»