dimarts, de juliol 11, 2006

Com proposàvem IxM, l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Mollet s’ubicarà a l’edifici del GIRO ( antiga EUPMA)

L’Ajuntament ha acceptat la proposta d’Independents per Mollet ( IxM), d’ubicar la nova Escola Oficial d’Idiomes de la ciutat a l’edifici del Centre Tecnològic GIRO (Gestió Integral de Residus Orgànics), antiga Escola Universitària Politècnica del Medi Ambient (EUPMA).

IxM vam fer pública aquesta proposta, el passat mes d’abril, després del compromís assumit pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, de posar en marxa, a partir del proper curs, una Escola Oficial d’Idiomes (EOI) a la ciutat. Llavors ja vam apuntar que l’edifici de l’antiga Escola de Medi Ambient, una part de la qual acull ara les instal·lacions del GIRO, era la millor opció, perquè està ideat per la docència i reuneix les condicions més adequades per a la seva pràctica, aules, espais d’estudi, biblioteca, despatxos, dotació informàtica, etc, i a més, es troba en un espai accessible i ben comunicat.

Després de més de tres anys de reclamació de l’obertura d’una Escola Oficial d’idiomes a Mollet, per tal de cobrir amb oferta pública, la demanda de formació en idiomes que hi ha a la ciutat i a l’àmbit del Baix Vallès, els independents molletans anem veient que s’acosta el moment de veure aquesta reivindicació convertida en realitat.

És un bon exemple, pels “trepes”, per aquells que només creuen en els poderosos i per aquells que només s’apunten a cavalls guanyadors, que es pot millorar la ciutat des del treball diari i constant. A mitjans i calers, segur que molts ens guanyaran ara i sempre. En il·lusió, convicció i capacitat de proposta i de treball, us ben asseguro que no. La millor prova és recordar ara que falten pocs mesos per a que comenci a funcionar, que Independents per Mollet era l’única força municipal que incloïa aquesta reclamació al seu programa electoral.

Però no avancem esdeveniments, encara queden molts serrells per concretar i ens queda feina per fer. I aquí ens trobareu sempre als “indepes”, d’IxM, picant pedra. Les cintes ja les tallaran altres...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Sabeu quins idomes es faran i quan començarà la matricula ? Perquè no penges alguna informació més sobre què s'ha de fer per apuntar-se, a on, etc ....

Anònim ha dit...

Jesus M, em pots dir on teniu el local els independents de Mollet ? M'agradaria xarrar una astona amb vusaltres. M?han dit que estavau al carré POrtugal, però he anat vàries vegades i no le trobat.

Anònim ha dit...

Hola,

Sento dir-te que IxM no tenim local propi. Mantenir un local costa molta pasta i preferim invertir la poca que podem aportar a escote la gent d'IxM per a fer la nostra feina, ja saps, cartells, pancartes, etc. No tenim la sort d'altres partits que ingressen milions de l'Ajuntament.

De totes maneres, pots posar-te en contacte amb nosaltres pel que vulguis a la nostra adreça electrònica:

independentsmollet@yahoo.es


Jesús M Carrasco

Anònim ha dit...

Encara no sabem els detalls de la matrícula, etc. Hi ha una mica de secretisme sobre la qüestió. La Generalitat hauria de donar més informació al respecte. Treballarem perqué ho facin, però estiga't alerta perquè en teoria això comença a l'octubre
vinent.

Txus.

Anònim ha dit...

Diuen que només faran anglès i francès. És veritat

Anònim ha dit...

Here are some links that I believe will be interested