dissabte, de juliol 08, 2006

Els telèfons sanitaris de Mollet estan malalts

Independents per Mollet (IxM) hem denunciat aquesta setmana el mal funcionament dels telèfons d’atenció a l’usuari dels diferents serveis sanitaris de la ciutat.

Durant els darrers dies, hem vingut recollint les queixes de diferents usuaris, que assenyalen la que contactar per telèfon amb qualsevol dels dos ambulatoris o amb l’Hospital de Mollet resulta en molts moments del dia, quasi impossible.

La qüestió és que els usuaris que truquen per a sol·licitar hora de visita o per fer una consulta als centres sanitaris molt sovint han de desistir perquè es troben sempre amb la barrera d’un contestador o se’ls fa esperar llarga estona, sense que ningú respongui al telèfon.

IxM hem alertat de la gravetat que suposa el mal funcionament d’aquest servei d’atenció telefònica, perquè la necessitat de comunicació amb els CAP’s o amb l’Hospital de la ciutat, pot ser vital en determinats casos per a molts usuaris, i la manca de resposta posa en perill la salut de moltes persones que en depenen.

Independents per Mollet (IxM) hem reclamat als responsables dels centres sanitaris molletans que facin els deures i garanteixin l’adequada cobertura, amb el personal necessari per a atendre les centraletes, d’acord amb el volum de demanda actual, per tal d’acabar amb aquesta situació i fer que els ciutadans que s’hi adrecen puguin ser atesos com es mereixen.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens raó, perquè és una vergonya. A mí l'altre dia vaig tenir que trucar quatres vegades i hem van tenir mig hora amb esperant. A més a l'ambulatori, si vas en persona a demanar hora, a sobra te foten la bronca, i et diuen que tens que trucar per telefon. Però quin morro, que posin més gent si amb els que hi ha no poden !!

Anònim ha dit...

Home!!!
Ja era hora que algu denúncies això, perquè està vist que fer queixes a títol personal no serveix de res!!!
Ara, això si, des que ha sortit a la llum la denúncia t'agafen el telèfon a la primera, a veure que dura!!Moltes felictats per la feina feta!

Anònim ha dit...

I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»