divendres, d’abril 14, 2006

Tres anys d’Independents per Mollet ( IxM)

Ara fa tres anys, que un conjunt de ciutadans de Mollet, ens uníem per formar Independents per Mollet (IxM). Naixia de la il·lusió i l’experiència dels homes i les dones que confluíem en aquesta nova força política molletana, per treballar per millorar la nostra ciutat.

Tres anys després, ens honora poder dir que més de tres-centes propostes, denúncies, accions, mocions municipals, i proposicions de llei presentades, ens avalen. No hem deixat ni un dia de treballar per Mollet, i podeu estar ben segurs que no ho deixarem de fer.

Independents per Mollet ( IxM) és un projecte de futur, però és sobretot la realitat d’un present, que avança sense presses, però sense pauses. Som Gent x Mollet, amb un projecte de transformació i de millora per a la nostra ciutat. Apostem per la tolerància, com un valor fonamental de la convivència democràtica i volem un Mollet tolerant, on les confrontacions siguin les de les idees, i on el pluralisme i la convivència siguin l’eix d’objectius comuns.

No anem contra ningú, sinó a favor de Mollet. Som gent independent, mai indiferent. Que entenem que al debat de la ciutat, els dogmatismes i els “mirlos blancos”, s’han de substituir pel treball constant i la riquesa de les propostes. Que tenim la capacitat de decidir aquí a Mollet per Mollet, sense els condicionants dels partits clàssics, les decisions dels quals sovint venen dictades per les seves cúpules de Barcelona, i que sovint acaben sent mers gerents del sistema, invertint el temps que haurien de dedicar a reciclar-se, en conspirar per retenir els privilegis o incrementar-los encara més.

El futur de Mollet ens necessita a tots. Ningú pot quedar exclòs d’opinar i de participar activament en la pressa de decisions que afecten la nostra ciutat. IxM aportarà a la propera cita electoral la novetat d’un espai singular, un espai lliure sense hipoteques ni dependències, i una candidatura expressió de la pluralitat de la nostra ciutat i amb fort perfil jove. Perquè ens mou un únic motiu: ens estimem Mollet i lluitem per millorar-lo. Ha arribat l’hora de canviar.

És l’hora d’Independents per Mollet ( IxM) !