divendres, d’abril 21, 2006

Sant Jordi amb “llibres lliures" a Mollet

Independents per Mollet (IxM) reprendrem aquest proper diumenge 23 d’abril, coincidint amb la celebració de la diada de Sant Jordi, la nostra campanya de difusió del “book-crossing”, amb una nova acció d’alliberament múltiple de llibres, a diferents punts de la ciutat.

Aquesta és la quarta acció d’aquestes característiques que portem a terme a Mollet, des que vam endegar aquesta campanya, que pretén “fomentar el valor de compartir, com alternativa al posseir, i donar als llibres una segona vida per a fomentar el gust per la lectura d’una manera lúdica i assequible lúdica ”.

Celebrem la bona acollida que ha tingut. De moment, ja hem rebut notícies de prop d’un 50% de la trentena de llibres ja alliberats, el que és un percentatge força alt, perquè som conscients que molts acaben segrestats al prestatge d’algun lector i no tornen a sortir al carrer. A títol de curiositat podem dir que, dels que en tenim coneixement, la majoria d’ells romanen per poblacions del Vallès i de les comarques barcelonines i d’altres terres catalanes. Alguns però sembla que han viatjat a llocs tan distants de Mollet com: Hamburg (Alemanya), Alhabama (EUA) o Guadalajara ( Mèxic)”.

Aquest proper diumenge IxM alliberarem deu noves obres, principalment dedicades als més joves lectors, entre d’altres: “Alícia al país de les meravelles de Lewis Carrol, L’estranya desaparició de la Laura” de Josep Torrent, “El llibre de l’hivern” de Francesc Miralles, o “ Val més anar sol” de Care Santos.

Per facilitar la seva “cacera” els llibres seran alliberats progressivament, durant el matí i la tarda del diumenge, a l’entorn de diferents escultures de la ciutat. Les persones que aconsegueixin fer-se amb algun d’aquests exemplars, poden registrar la captura a la web www.bookcrossing.com, anotar comentaris i seguir el camí del llibre un cop l’hagin llegit i tornat a alliberar.