dimarts, d’octubre 09, 2007

Una de maniobres

La setmana passada una unitat especial de l’exèrcit destinada a les instal·lacions del quarter del Bruc, va sortir de maniobres per Collserola. No sé si hi anaven de passeig, o a caçar bolets. El cas és que algú, irresponsablement, els devia enviar a jugar a la guerra per una zona tant freqüentada per molts ciutadans com aquest parc metropolità.

M’imagino la cara de sorpresa de més d’un excursionista o boletaire, en veure aquest grapat de militars amb l’uniforme “mimeta”, reconeixent Collserola. Corren notícies que el Govern ha previst triplicar la dotació existent en aquest quarter reivindicat per la ciutat com a espai públic. El que no sabem pas és la seva finalitat.

També la setmana passada, havia de tenir lloc una de maniobres a les proximitats d’un aeròdrom de Nafarroa, amb la presència del ciutadà Juan Carlos. Sant Pere o el mal temps, com gusteu, va impedir que s’enlairessin els avions i helicòpters que havien de prendre part i dels quals havien de saltar els encarregats de dur-les a terme. Així les coses, tot va quedar en una de xiquitos i pintxos de truita pels manaires de torn.

Serà pura casualitat o tindrà alguna cosa a veure l’escalfor del panorama que s’ensuma a casa nostra i a Euskal Herrria, amb el tema nacional ? No sé, vosaltres mateixos...