divendres, de setembre 03, 2010

IxM aconsegueix la reserva de places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda a l’entorn del nou hospital de Mollet

Independents per Mollet (IxM), que recentment vam denunciar la manca de reserva d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda en la zona de l’hospital, podem ja celebrarl’assoliment d’aquesta reivindicació, que el Govern municipal ha fet efectiva, malgrat les seves negatives inicials.

Fins ara, les persones amb mobilitat reduïda que han de desplaçar-se al nou hospital de Mollet amb els seus propis vehicles, es trobaven cada dia amb la impossiblitat de poder estacionar als entorns del centre sanitari.

Es dona el cas que l’Ajuntament no només no havia fet cap reserva per ser utilitzada per aquestes persones sinó que a més, es va dedicar a reduir el nombre de places d’aparcament existents a la via pública a la ronda dels Pinetons, anul.lant desenes d’elles abans existents, a la vorera oposada a l’hospital, complicant encara més l’accès a les persones que han de fer ús del seu vehicle privat.

Es tracta de tan sols de dues places reservades. Creiem que són insuficients, però sigui com sigui són un bon principi, que torna a demostrar, un cop més, que el treball que fem des d’IxM, és útil i positiu per a la ciutat.