dijous, d’octubre 02, 2008

Resposta a la campanya de difamació del PSC de Mollet

EL PSC DE MOLLET ESTÀ NERVIÓS

La campanya per Salvar el Pla de les Pruneres avança
i suma milers de suports

1- Al Partit Socialista li sobren els diners. Per això que ha decidit gastar-se uns quants milers de les antigues pessetes en pagar planes de publicitat per practicar el que tant els agrada. La manipulació política.
2- El més trist és que aquests diners surten de les nostres butxaques, i provenen dels més de 23 milions de pessetes que el Partit Socialista ha ingressat en aquest darrer any, procedents de les butxaques de tots els ciutadans.
3- Amb coses com aquestes, ja queden prou retratats i no mereixen gaire més resposta que ignorar-los. Però, perquè no els quedi cap dubte de que no aconseguiran fer-nos desistir de la nostra lluita, aquí va la meva resposta.
4- Ni demagògia, ni desmemòria, senyors del PSC. Vostés saben millor que ningú, perquè alguns de vostés porten més de vint anys vivint a sou de l’Ajuntament, que els partits tradicionals tenen una disciplina de vot, d’obligat compliment. Els regidors no defensen els temes a l’Ajuntament ni voten en nom personal, sinò el que ha decidit el seu partit.
5-
El que subscriu, fa ja una pila d’anys, -ha plogut molt des d’aleshores - es va limitar a fer, defensar i votar, el que el partit en el que militava en aquells temps passats, va decidir. Tot i que no era la seva opinió personal.
6- Un servidor, també creia en els Reis Mags, i en el “Ratoncito Pérez” fa una pila d’anys, però ara ja no. Vegin per on, els anys i l’experiència ens ensenyen moltes coses. Serà per això i per altres coses, que un va deixar de militar en aquell partit i que ara és més lliure, des d’una formació que no és com els partits tradicionals, que lluita per millorar Mollet i no depén de ningú.
7- Vostés senyors del PSC, no són els més indicats per a donar lliçons d’història a ningú. Vostés que voten una coa a Mollet, una altra a Catalunya i tot el contrari a Madrid, no estan en disposició d’obrir la boca amb aquestes coses, perquè podrien fer-se mal.
8- Senyors del PSC, poden marejar la perdiu el que vulguin, però el Pla de Les Pruneres és del poble.
9- Poden seguir mirant cap a una altra banda, mirar-se el melic, les poltrones o les butxaques, però la realitat avui i ara, a final del 2008, és que Mollet pateix una greu manca d’aparcament i que els treballadors patim una greu crisi econòmica i no ens arriba per pagar, a sobre, pàrkings privatitzats.
10-
Mantenir Les Pruneres com aparcament gratuït és fonamental per la ciutat.
11- Ja estem farts de pagar i pagar per tot.
12- Perquè el petit comerç dóna vida a la ciutat.
13- Perquè privatitzar les Pruneres col.lapsarà els barris
14- Perquè vostés que manen han de solucionar els problemes dels ciutadans i no augmentar els que ja tenim.
15- Perquè la democràcia no és un xec en blanc.
16- Perquè el poble ja està fart de tanta prepotència.
17- Perquè l’Ajuntament ha d’escolar el poble.
18- Perquè milers de persones ja hem dit “NO! Al pàrking de pagament de les Pruneres !”
19-
Perquè ja és hora de sortir al carrer estarem el proper 10 d’octubre davant l’Ajuntament. No ens facin perdre el temps, que tenim molta feina !
20- Estic segur que entre tots ho aconseguirem !

Atentament,

Jesús M. Carrasco

Mollet del Vallès, octubre de 2008


4 comentaris:

Anònim ha dit...

He llegit el bodrio-diari Tribuna Vallesana i m'ha sorprès molt la pagina pagada per el PSOE-PSC dedicada a Vostè, sincerament no tenen vergonya, en aquella època jo pertanyia a un moviment associatiu i molta gent vàrem donar soport aquell projecte. Com Vostè diu a plogut molt i avui hi ha un altre realitat de ciutat i per tant els projectes o intencions de fa anys enrera ja no son útils al 2008 i menys a Mollet que tenim milers d’habitants, cotxes i vivendes mes. Es increïble que gastin els nostres diners per fer-vos callar, desitjo que no sigui així, per primer cop algú els mou la cadira i el mes fàcil es criticar. Ja he signat i espero participar a la concentració.
Salut
Tresa

Anònim ha dit...

Meteles caña Carrasco, estos sociatas estan podridos.

Anònim ha dit...

No sé si ha vist el Contrapunt, però l'alcalde l'insulta greument. Jo de vosté estudiaria presentar una querella per injúries. Segur que la guanyaria. Un alcalde no pot caure tan baix, i insultar, no hauria d'estar dins de les seves pràctiques.
Mollet no es mereix un alcalde com en Josep Monràs.
A partir d'ara, vostè compta amb el meu vot.

Juan Manuel Vázquez.
Mollet del V.

Anònim ha dit...

Carrasco, heu de denunciar al Monràs. S'ha passat tres pobles.Volen que pareu la campanya de Les Pruneres. No us deixeu entavanar, ara més que mai cal seguir reclamant que sigui un pàrking gratuït. Consti que jo no us vaig votar, però si tingués que fer-ho ara us votaria. Ànims i bona feina, que la esteu fent.