dijous, de setembre 04, 2008

Els ciutadans " reocupen" temporalment el Pla de les Pruneres com a espai d'aparcament gratuït

Centenars de ciutadans han “reocupat” avui a la tarda, per unes hores, l’espai del Pla de les Pruneres com aparcament gratuït.

Independents per Mollet (IxM) vam denunciar aquesta setmana, que el tancament del Pla de les Pruneres decretat l’Equip de Govern aquesta setmana, amb l’excusa de preparar l’espai per a la celebració de Fira Mollet, quan encara falta tot un mes, és actuació “precipitada, innecessària i mancada de motivacions tècniques reals”.

Els ciutadans han pogut corroborar "in situ", la justícia d’aquesta denúncia, veient com malgrat les presses de l’Ajuntament per tancar l’espai, després de quatre dies, no s’ha fet pràcticament res d’aquests treballs tan urgents.

L’acció, ha començat poc després de les sis de la tarda, davant la impossibilitat de molts ciutadans de trobar aparcament i del col·lapse de la zona asfaltada del pla, que estava ja totalment ocupada.

Ha estat llavors quan uns “ciutadans anònims”, en una acció espontània de desobediència pacífica, han obert algunes de les tanques que barraven el pas a l’espai i han començat a estacionar els seus vehicles, que han arribat ràpidament a ser prop de tres-cents.

Aquest fet, prova de manera clara que l’Equip de Govern, s’ha equivocat tancant precipitadament el Pla de les Pruneres, per més temps del estrictament necessari per adequar-lo per la Fira, i que és imprescindible per la ciutat mantenir-lo, com espai d’aparcament gratuït pels ciutadans, tal i com IxM venim reclamant amb la recollida de signatures en marxa, que ja ha rebut el suport de milers de ciutadans.


Independents per Mollet ( IxM) hem reprès aquesta setmana, la nostra campanya “Salvem el Pla de les Pruneres”, i seguirem desplegant el nostre treball, amb la recollida de signatures en marxa, i d’altres accions reivindicatives, per tal de reclamar que aquest espai es millori i es preservi, com a espai d’aparcament gratuït al servei dels ciutadans.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Olé compañeros. Asín se hace.

Jesús M Carrasco ha dit...

És important que la gent es passi per Les Pruneres. Que vegi com les presses eren una excusa. Com no es veuen per enlloc els treballs de muntatge que havien de fer, i com tot plegat només era una excusa per tancar-ho i desmotivar així el personal.
Ara més que mai cal seguir lluitant i aconseguir el màxim nombre de suports.Com deia només ens queda un camí, fer-nos sentir.Que no ens prengui el pèl.
No els hi donem aquest "gustasso" !