dimecres, de juliol 30, 2008

Perdoni, sap com s’arriba a l’Escola de Policia ?

A Independents per Mollet (IxM) ens estan arribant queixes de persones que intentant arribar a les instal·lacions de l'Escola de Policia de Catalunya, -ara dita Institut de Seguretat Pública de Catalunya- ubicades al nostre estimadíssim municipi de Mollet del Vallès, acaben per veure's obligades a efectuar tot un raid turístic per aquesta zona del Vallès Oriental.

No és que un tingui res en contra del foment de l' activitat turística per aquestes contrades, ans al contrari, però comença a clamar al cel que després de "mogolló" d' anys de la seva entrada en funcionament, arribar fins a aquesta Escola de Policia, sigui una aventura pròpia d' una etapa del Camel Trophy.

El tema és que l'Escola de Policia de Catalunya, és alguna cosa com el " cel", que tothom en parla d'ell, però ningú no sap com s'hi arriba. Fins fa uns mesos la sortida per la C-17 per arribar a l’Escola estava senyalitzada, com a mínim en sentit Granollers, a l’alçada de Parets. Val a dir, encara que faci lleig, que va ser a iniciativa d’un servidor, que va endegar una proposició no de llei, que va acceptar el llavors Govern convergent de la nostra Generalitat. Però sigui com sigui, allà hi era la senyalització, i encara que petita i modesta, la seva bona funció feia.

Temps després i amb resultes de les obres de millora de la C-17, reasfaltat i tot això, la senyalització va desaparèixer, i ningú més s’ha preocupat. Serà cosa de mantenir-ho en secret ? No ho crec pas, perquè no es tracta d’un edifici que pugui passar desapercebut, amb les seves dimensions, les seves banderetes i tota la parafernàlia. Més aviat és qüestió del mal que més ens afecta a les nostres contrades, la deixadesa.

La culpa de tot això, la tenen els de dalt, que diuen alguns dels més companys. Ep! no em refereixo a Sant Pere i a la seva cort, els que guarda les claus i juguen partides de botifarra amb el "jefe", sinó als nostres manaires de la Gene.... I és que la Direcció General de Carreteres que depèn de la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques -que no té gaire de celestial- no ha mogut un dit per a tornar a situar al seu lloc la senyalització desapareguda i donar així una pista als centenars de persones que volen arribar a entrar per la porta d' aquest " cel " de mossos i municipals i que es troben condemnats a vagar quilòmetres i quilòmetres per la laberíntica xarxa de carreteres de la que gaudim en aquest purgatori tan particular que és el Baix Vallès- On el Vallès Oriental per el seu nom-.

O sigui, que això falla com sempre, en la cosa de la senyalització. Amb tot el merder d'entrades i sortides, enllaços i desenllaços de camins, carreteres i autopistes que ens adornen no hi ha ni un indicador, que ni que sigui els més purs de cor puguin aspirar a veure. Molts són els cridats però menys encara els elegits.

D'aquí que preocupats, com sempre estem la gent d'IxM, per ajudar als nostres estimats consellers de la Generalitat, a expiar els seus pecats terrenals, per a que puguin guanyar-se el que es mereixen,- l’absolució total, la penitència benigna o la requalificació divina d'una finca d'allà dalt, a l'altra vida-, em pregunto ......si seria massa demanar que d'una vegada per totes, els responsables de Carreteres fessin, el que cal, un pla de millores per senyalitzar com cal i ubicar al mapa l'Escola de Policia de Catalunya,i aclarir als pecadors com s’hi arriba, sense gaires purgatoris més que els ja han de patir amb la crisi, el mal govern i les misèries quotidianes, a aquesta institució que ens va tocar a Mollet, que tan poc la disfrutem els molletans, però per la qual, vés per on, què en som de “masoques”, ens fa gràcia, només de pensar que algú, algun dia, se’n va recordar de nosaltres...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Carrasco, soy el Jose de las Pruneras. Ya se han acabado las fiestas y ahora el ayntamiento quire cerrar el parkin para la feria de muestras. Hay que seguir dadno caña,cuando estareis para seguir, no lo dejeis hay que seguir dando caña , hay que luchar hasta el final, es lo unico que nos queda. No os olvideis del tema que vale la pena. un abrazo

Jesús M Carrasco ha dit...

Hola Jose. No et preocupis, no ens oblidem del tema. Acabat el parèntesi de les vacances tornem a la lluita. Ja has vist que ens han tancat el Pla de les Pruneres ?
Divendres vinent tornarem a la recollida de signatures. La campanya no ha fet més que començar i ja cal que la gent es vagi posant les piles.
Independents per Mollet (IxM), amb la nostra modèstia de mitjans no ens rendirem. Ànims i a la lluita !
I moltes gràcies pel teu suport.

PD.- Busca'ns pels voltans de les Pruneres. Estarem per alguna banda.