dimarts, de juny 10, 2008

VIIè Festival musical “ Al Ras”

Torna “ Al Ras “ a Mollet. Enguany amb la seva setena edició. Per segon any consecutiu se celebrarà al Parc de Can Mulà, al centre de la ciutat, el proper dissabte dia 14 de juny.

El programa d’aquesta setena edició ve farcidet de les músiques del pioners del bluegrass i l’old time. Pels amants de les cordes, hi haurà workshops de mandolina, a càrrec d’una de les figures més destacades d’aquest instrument, en Tom Corbett, i de Banjo Old Time, amb Sedo Garcai, Garbriel Ramíerez i David Prat.

Entre els concerts podrem fer-ne un bon tast amb Gabe amb Kathy, Tin Horn Hank, Lluís Gómez Bluegrass Band, Autopista 6, Barcelona Ceilidh Band, Sedo I Adrià García, i E.C Borthers.

I a sobre, tot això és gratis !

Què espereu?

Ens veiem aquest proper dissabte al Parc de Can Mulà.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Perquè no es fa a Gallecs, com d'altres anys ? Era molt guapo i el lloc al costat de l'església estava molt bé...

Jesús M Carrasco ha dit...

Fa dos anys es va buscar un escenari alternatiu perquè a l'espai de davant l'ermita de Gallecs s'havien de fer obres.
També es va recollir la proposta de molta gent que no podia pujar a Gallecs i es va pensar que fer-ho a Mollet mateix, seria més accessible. Per últim està el tema de l'economia. El Festival és gratis i els costos al Parc de Can Mulà, es reduïen una mica, tot i que continua sent molt arriscat el muntatge si no es reben ajudes importants.

Anònim ha dit...

hola Txús!!!
sóc la Judit i avui acabo de descobrir el pont de la mandra!!
està molt bé ;)

m'ha agradat veure-us avui!! jejej
apa ja aniré passant ^^