diumenge, d’octubre 07, 2007

Finalment, ho hem aconseguit : El Museu Abelló obert a l’agost !

Després de quatre anys de reivindicació continuada i en solitari, el Museu Municipal Joan Abelló, única instal·lació museística de la ciutat, s’ha mantingut també obert enguany durant el mes d’agost, per tal que pogués ser visitat pels ciutadans, tali com reclamàvem des d’Independents per Mollet (IxM). d’èxit molt positiu per a la ciutat.


L’obertura del Museu a l’agost, demostra que des d’Independents per Mollet, fem propostes útils i positives per millorar la ciutat, i aquesta és la raó de ser d’IxM.


No hi ha dubte que es tracta d’una bona notícia, perquè enguany, per primera vegada des de la seva creació, els ciutadans han tingut l’oportunitat de visitar, durant el mes d’agost, una instal·lació que acull a més de les obres del mestre Abelló, un fons d’art de més de 9.000 obres, de pintura, escultura, indumentària, mobiliari, porcellanes o vidre.

L’èxit d’aquesta iniciativa, l’avala el fet que va aconseguir que, només durant els dies de Festa Major, prop d’un miler de persones coneguessin aquest patrimoni molletà, tot i l’escàs esforç que va fer l’Equip de Govern per a donar entre els ciutadans, una difusió massiva a aquesta novetat.

Des d’Independents per Mollet ( IxM), sempre hem tingut clar que disposar d’aquesta instal·lació oberta durant tot l’any, és un pas endavant que cal consolidar, per a reforçar la vocació de centralitat econòmica i cultural de Mollet, en l’àrea del Baix Vallès, i per fer-ho amb fet reals i no només amb boniques paraules.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja era hora que apareguessis per aquí. Feia molt temps que no actualitzaves. Espero poder llegir-te més sovint a partir d'ara. Saludos.