diumenge, d’octubre 07, 2007

Annaïs Garcia i Solé, nº 2 d'IxM, premiada pel Col.legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics

Annaïs Garcia i Solé, arquitecta tècnica de 26 anys, membre del secretariat i nº 2 d’IxM a la candidatura d’Independents per Mollet (IxM) a les passades eleccions municipals, ha estat premiada pel Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona, pel seu projecte de post-grau basat en la gestió de la coordinació de seguretat i salut en la construcció.


El seu treball es basa en el principi d’anar més enllà de les simples visites de control de les obres, per implicar a la prevenció a tots els actors que participen a la cadena productiva, des dels treballadors, fins al promotor de l’edificació.


La construcció, és un camp”, on segons la número 2 d’IxM, “encara segueix primant més la producció que la seguretat, per això cal fer un esforç per controlar més directament tots els aspectes que envolten la prevenció i el dia a dia de la feina, per tal que tothom se senti implicat i potenciar la supervisió dels aspectes administratius, de documentació i de les condicions de seguretat amb les que són contractats els treballadors, per tal de reduir el risc d’accidents laborals”.

Independents per Mollet (IxM), celebrem aquesta bona notícia com una mostra més del bagatge que aporten els membres de la nostra formació, al seu treball diari i desinteressat per millorar cada dia la nostra ciutat. Ja ho dèiem al nostre eslògan de campanya “ Estem preparats”, i no enganyem a ningú. Els que al passat mes de maig van preferir seguir apostant pels polítics professionals de sempre, estan al seu dret, però no hi ha més cec que qui no vol veure. Ja veieu com tenim l’Ajuntament.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Els teus companys d'EGB de Bell-lloc ens alegrem d'aquest premi.

Endavant Annaïs!