dilluns, d’octubre 02, 2006

www.independentsxmollet.cat

Independents per Mollet (IxM) ja compta des d’ahir amb domini propi i pàgina web a Internet. Ahir vam presentar el primer esboç , a la roda de premsa que vam celebrar al CC de La Marineta. Els ciutadans disposaran a partir d’ara d’un nou portal d’informació i comunicació amb la nostra formació ubicat a l’adreça : www.independentsxmollet.cat.
La idea de disposar d’una web pròpia no és nova. Ja la veníem treballant des de fa temps. Els meus companys i companyes i jo mateix, però, vam valorar que pagava la pena esperar una mica fins el moment en que els nous dominis “.cat” fossin operatius.
Cal recordar que la nostra opció per un domini “.cat” no és anecdòtica, si no que respon al compromís que hem vingut demostrant de manera sobrera la gent d’IxM, com a organització signant de la campanya per a aconseguir el reconeixement internacional d’aquest domini i com a promotora de la moció que en aquest sentit va aprovar el ple de l’Ajuntament de Mollet. Havíem de ser conseqüents i crec que ha valgut la pena.
La web que començarà a ser operativa aquesta setmana, disposarà inicialment d’un format molt simple de manera provisional. Com dèiem a la roda de premsa de presentació, és tot just ara com un nadó que comença a respirar i com a tal anirà fent-se, creixent i modificant-se, tant en continguts com en disseny, fins aconseguir la seva maduresa en els propers mesos”.
Ens agradaria que la nova web d’Independents per Mollet ( IxM) arribés a ser un nou punt de trobada de tota aquella gent que estimem Mollet i aspirem a millorar-lo. Feina no ens en faltarà, d’això podem estar ben segurs.
De moment, i com a primer tast, hi podem trobar algunes seccions com : “Què és IxM, Notícies de Mollet, Campanyes d’IxM, Hemeroteca, Articles, IxM a la premsa, Programa 2007 o Fòrum Independent. Però és previsible que això vagi concretant-se i ampliant-se més durant les properes setmanes. En tenim un bon grapat de bones idees i per poc que tinguem temps i mitjans per a dur-les a terme segur que contribuiran a millorar-la.
El naixement de la web d’IxM, és un nou pas més que mostra el creixement i la consolidació de la nostra agrupació. Des d’aquí, encoratgem al personal a fer-la servir per a conèixer més a fons qui som i què fem els independents molletans, fer-nos arribar les vostres queixes i propostes per a fer entre tots de Mollet la ciutat que tots desitgem.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Acabo d'entrar a la vostra pàgina web i només em surt un missatge dient que ja venim. Hi ha algun problema o què ?
No havia de començar a funcionar ja ?

Anònim ha dit...

Hola amics, felicitats per la vostra pàgina web, ja estic desitjant que la penjeu (no tant com En Joan Antoni que fins i tot semble emprenyat) espero que ens sorpreneu com sempre, per mi no us amuineu ja que jo habitualment ja navego per els vostres blogs i em sento suficientment informada. Continuare probant. Salut i força

Anònim ha dit...

Teniu raó, la web ja hauria d'estar funcionant, però ja sabeu la feinada que comporta. Com deia l'ínclit del bigoti " estamos trabajando en ello...!
No us preocupeu, que ja falta poquet i estarà activa en un tres i no res.

Gràcies per la paciència !