dimarts, d’octubre 24, 2006

No és un luxe !

Si des del Vallès sempre ens hem queixat per la mala qualitat del nostre servei de rodalies, des de fa uns mesos la situació és ja insostenible.

Agafar un tren en hora punta comença a ser una aventura si és que pots arribar a entrar al vagó. Ja n'estem farts d'haver de suportar anar enllaunats com sardines. On són els nous trens que RENFE havia d'estrenar enguany? On és l'augment de freqüències en les hores punta?

Ja n'estem farts que s’espatllin cada dos per tres i que no ens informin mai del que passa ni quant haurem d'esperar. La majoria de les avaries es produeixen per manca d'inversió.

Encaparrats en les obres de l'AVE, els governs han girat l'esquena a les necessitats més importants de la gran majoria d'usuaris.

Perquè s'han de seguir gestionant els serveis de rodalies des de Madrid? Si és des d'aquí, a peu d'andana, on es veuen les necessitats que tenim. Els trens de rodalies del Vallès han de deixar de ser una mena de "Far West" ferroviari i acostar-se als estàndards europeus. Hi tenim dret, no és cap luxe!