dimarts, de novembre 13, 2012

CUP: l’esquerra de combatÉs la primera vegada que Independents per Mollet (IxM) decideix demanar el vot per una altra formació, la Candidatura d’Unitat Popular- Alternativa d’Esquerres (CUP-AE) que es presentarà per primer cop a les eleccions al Parlament, del 25 de novembre, i  ho  fa després de constatar les coincidències que existeixen entre ambdues formacions, entre la nostra vocació d’impulsar els canvis socials i polítics des dels municipis i la nostra manera d’entendre la política d’esquerres que rebutja el professionalisme i es compromet amb les classes populars i l’alliberament nacional.

Perquè el proper dia 25 ens hi juguem molt, necessitem  alternatives vàlides des de la radicalitat democràtica, per un sistema que està en crisi, on els ciutadans votem cada quatre anys però els mercats voten cada dia i només una esquerra de combat com la CUP-AE, pot fer front, sense pactismes i amb les mans lliures, a les agressions que patim els treballadors i treballadores  i  avançar sense renúncies cap a la independència i la justícia social.

Una esquerra de combat, alternativa a la que fa polítiques de dretes  i retallades quan està al govern. Un moviment emergent basat en el treball en xarxa i la solidaritat mútua que afronta la campanya sense demanar cap préstec als bancs i que per tant no haurà de tornar cap favor. Una formació sense vividors de la política, amb limitació de mandats i de sou. On les diputades i diputats cobraran com a màxim 2,5 vegades el salari mínim interprofessional, uns 1.640 € i no podran tenir cap més altre càrrec, ni als ajuntaments, ni al partit.

La CUP arriba per apretar els grans i els poderosos i  fer sentir la veu dels qui no tenen veu i dels moviments socials.  És l’hora de poble, per això donem suport a la CUP i hem acceptat formar part de la seva candidatura. Volem ser un tros del carrer al Parlament i necessitem milers de vots per fer entrar un cavall de Troia al seu palau, una veu lliure i rebel al servei de les classes populars i de l’alliberament nacional. Per això el proper 25N et necessitem a tu. Vota CUP-AE, l’esquerra de combat.