dimarts, de novembre 13, 2012

14N IxM i la CUP-AE criden a la Vaga General !!


14N- Aturem Mollet !!
Independents per Mollet (IxM) donem suport a la jornada de vaga general convocada pels sindicats per aquest dimecres 14 de novembre.

La reforma laboral aprovada el febrer passat pel Partit Popular i Convergència i Unió, implica la destrucció més salvatge  dels drets dels treballadors que hem viscut fins ara, i la proposta de Pressupostos Generals per al 2013 feta pel PP comportarà més espoli fiscal pel nostre país i més retallades en educació, sanitat, investigació, prestacions socials, drets del treball i drets socials, relegant a la misèria gran part de la població.

Mentre es malbaraten milers de milions d’euros en rescatar bancs i caixes mal gestionades, als Països Catalans hi ha 3 milions de pobres, 1,3 milions d’aturats i desenes de milers de persones ha estat desnonades per no poder fer front a les hipoteques imposades per aquests bancs.

Si no ho aturem aquestes retallades injustes que ens imposen els governs del Partit Popular i Convergència i Unió, vindran d’altres mesures que retallaran encara més els nostres drets econòmics, laborals i social, i agreujaran la situació que ja estem patint.

Davant d’aquesta situació l’única alternativa que ens queda als treballadors i treballadores és la mobilització social per forçar els governs de PP i CiU a retirar aquestes mesures regressives i frenar totes les altres que s’anuncien.

Per aquest motiu, Independents per Mollet (IxM) i la Candidatura d'Unitat Popular-Alternativa d'Esquerres (CUP-AE)  fem una crida a tots els molletans i molletanes a exercir lliurement el seu dret a la vaga i a sumar-se a les diferents mobilitzacions, com les  convocades a Mollet, per a la jornada del proper dimecres dia 14 de novembre.