dimecres, de juliol 14, 2010

IxM inicia els treballs de preparació de les eleccions municipals 2011

La gent d'Independents per Mollet (IxM) hem endegat aquesta setmana els treballs previs necessaris per a afrontar les properes eleccions municipals, que tindran lloc el proper mes de maig.

Els independents molletans som una de les formacions més actives de la ciutat, des de la nostra creació ara fa set anys. Els que ens coneixeu sabeu que malgrat la modèstia dels nostres recursos, no ens ha faltat mai la il·lusió, ni les ganes de fer una ciutat cada dia millor. No hem parat de treballar ni un sol dia, i com ja sabeu, podeu estar ben segurs, que no ho deixarem de fer. Ara toca posar-se a la feina d'establir les bases i la  planificació necessàries per encarar la nostra presentació a les properes eleccions municipals. Aquest és un objectiu important per IxM, no és el principal, com no ens cansem de repetir, però tal i com van les coses a la nostra ciutat, cada cop és més vital que hi hagi una veu lliure i rebel a l'Ajuntament.

La gent d'IxM no podem més que estar satisfets pel treball realitzat durant aquest  mandat en curs,  en el que  IxM, ha  demostrat a peu de carrer que és una força crítica amb el poder i útil,  compromesa amb la millora de la ciutat i de la qualitat de vida dels seus ciutadans.

Independents per Mollet (IxM), afrontem amb optimisme la preparació de la propera cita electoral, perquè ens avala l’experiència, el treball fet i la nostra total llibertat per decidir pensant només en Mollet. Els darrers esdeveniments del panorama polític, corroboren la necessitat d’una proposta alternativa i d’una veu crítica i imaginativa que no depengui d’interessos partidistes i només IxM està en disposició d’encapçalar-la.

Independents per Mollet ( IxM) aprovarà a les properes reunions del seu consell executiu, el calendari de treball, el processos d’elaboració del nou programa, d’elecció de la persona que encapçalarà la nova llista electoral i de l’equip humà que la conformarà i la distribució de les responsabilitats necessàries per a fer-ho efectiu.

Us convidem a sumar-vos-hi, a treballar amb IxM per fer de Mollet una ciutat millor.