dimarts, de gener 05, 2010

L’Escola de Policia, per fi senyalitzada

Després de tres anys de treball, Independents per Mollet (IxM) ha aconseguit que s’hagi fet efectiva la instal·lació de rètols senyalitzadors dels accessos de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, que és com han rebatejat ara el que coneixíem com Escola de Policia de Catalunya.

IxM havíem denunciat reiteradament els problemes que comportava a moltes persones que intentaven arribar a les instal·lacions de l’ISPC, la inexistència de cap mena de senyalització dels seus accessos, bé des del nucli urbà de Mollet, o bé des de la mateixa carretera nacional C-17, en ambdós sentits.

La instal.lació de la nova senyalització, que ja és visible tant a les sortides del nostre municipi, com als acessos a l’ISPC des de la C-17, és un nou fruit del treball d’IxM per millorar Mollet, que tant incomòda a alguns. Recordo que a les diferents reclamacions que durant aquests tres anys vam adreçar a la Generalitat, es remarcava sempre que era “injustificable” que un centre que acull més de 16.000 alumnes, entre la formació bàsica de mossos d’esquadra, policia local, bombers i tècnics penitenciaris, les especialitzacions i els cursos de promoció, “fos l’únic d’aquesta magnitud a tot Catalunya mancat de cap tipus de senyalització dels seus accessos” .

No és que hagin destacat gaire per la seva rapidesa, però sempre hem cregut que bé està el que bé acaba, si això és positiu per Mollet, i no hi ha dubte que la resolució d’aquesta qüestió, suposarà una bona millora per a totes les persones que hagin d’accedir a les instal.lacions de la institució formativa més important ubicada al nostre municipi.

Feina feta. La senyalització dels accessos de l’antiga Escola de Polícia de Catalunya, aconseguirà per fi que una de de les preguntes més freqüents a Mollet, deixi de ser : “ Perdoni, sap com s’arriba a l’Escola de Policia ?”.

Que tingueu un 2010, feliç, lliure i rebel !

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats, el teu blog surt al Contrapunt d'aquesta setmana.

Jesús M Carrasco ha dit...

La veritat és que quan vaig començar pensava que se'm quedaria pel camí, amb el munt de feina que tinc... Però no ha estat així, i de mica en mica hem arribat fins avui. I ja hem superat els 200 articles ! De lluny el bloc molletà amb més continguts. Llàstima que les limitacions dels blocs, no permetin penjar un índex més detallat, però sempre podeu fer una ullada per temes utilitzant el cercador...
En fi, que gràcies per les felicitacions, però no es mereixen.
A més, no m'ha agradat la distinció que fa el Contrapunt entre regidors en exercici, exregidors i resta de mortals. Si estem parlant de blocs polítics molletans, estem parlant d'això, o no ? Del que hi tenim a dir, no ? Doncs això, no crec que l'acta hi doni més importància al bloc, perquè si no hi ha idees i treball, Santa Tecla no baixa a ajudar-te.