dimarts, de novembre 24, 2009

30 de novembre: Cassolada popular contra l'apujada d'impostos a Mollet !

Independents per Mollet (IxM) hem anunciat avui la convocatòria d’una concentració-cassolada de protesta contra l’apujada d’impostos que el Govern municipal vol imposar als molletans pel 2010.

Des de l’agrupació dels independents molletans, fem una crida a tots els ciutadans a “expressar la seva disconformitat contra l’augment de la pressió fiscal pel 2010”, el proper dilluns dia 30 de novembre, a partir de les 7 de la tarda, davant el nou edifici de l’Ajuntament .

Ha arribat el moment que els ciutadans sortim al carrer per dir prou, perquè amb la crisi que estem patint, i amb una situació de creixement de l’atur desbocat, amb més d’un 18% a la nostra ciutat, l’Ajuntament no pot seguir exprimint els molletans, amb nous augments d’impostos.

Tal i com estan les coses, em sembla una “broma de mal gust” que l’Equip de Govern municipal (PSC-CiU) vulgui “prendre per tontos als ciutadans” qualificant al butlletí municipal “Quatre Cantons” de “contenció” dels impostos el que és “un augment tant descarat com injustificable”, “com la grua, que ha pujat un 20,16% en dos anys, la contribució urbana, ara IBI, un 7,5% i l’aigua i la zona blava, un 29,70% i un 22,47%, respectivament en els darrers tres anys”,. Mentre això passa, a diferència de Mollet cada cop són més els municipis de tots els colors polítics, entre d’altres els de les quatre capitals catalanes, que, estan optant per la congelació, o fins i tot per la rebaixa dels impostos per l’any vinent, per fer front a la crisi.

Independents per Mollet (IxM) defensem com a única mesura acceptable per afrontar la situació actual, és que es congelin els impostos per l’any vinent i es retalli una part dels sous que cobren polítics i partits de les arques municipals, perquè amb aquests sous, aplicar només una congelació, seria com burlar-se dels ciutadans i dels treballadors municipals. Per això, reclamem que com a mesura per a reduir les despeses, aquest 2010,” es tornin a aplicar als polítics i partits del consistori, els sous d’abans de l’apujada del 37% del 2007 i s’apliqui sobre aquests únicament el referent de l’IPC “.