divendres, de març 27, 2009

Una d'estafotes !

Hi ha estafes de primera i estafes de segona, dedueixo de la lectura de la premsa local i comarcal de la setmana. Les de primera són les que comunica l’Ajuntament, el de Mollet, em refereixo, of course, que per cert ja era que es mullés en aquest tema, amb la que ens està caient a sobre. Les de segona són la resta. És a dir les que l’Ajuntament calla i no denuncia i per exemple, les que venim denunciant des de fa temps, gents incorregibles com Independents per Mollet (IxM). Al menys, això és el que dedueixo de la lectura de la premsa gratuïta de la ciutat –llegeixi’s: Contrapunt, Mollet a mà o Línia Vallès- o de paganini de la comarca –llegeixi’s: El 9 Nou o Revista del Vallès-.

La denuncia de la darrera intentona d’aquests lladres que ens intenten prendre el pèl dels ciutadans incauts, la dels missatges als mòbils indicant que t’han d’entregar un paquet i no t’han localitzat, i que els has de trucar a un número 905, de tarificació especial, és a dir, d’aquells cars, caríssims, dels que et costen un runyó el minut, és tant certa com que jo mateix he rebut el missatge i en sóc testimoni. O sigui que “ al loro”.

Que l’Ajuntament avisi als ciutadans i ho denuncii, no només em sembla de conya, sinò que és el que venim reclamant en aquests casos des d’IxM fa una porrada de temps. Ara bé el que em fa flipar és veure com qui no te padrins no es bateja. Em refereixo al tractament que fan els mitjans, de les notícies segons qui les aporta. Aquesta del missatge del mòbil apareix a totes les edicions dels mitjans que abans he esmentat.

Tanmateix, als darrers mesos des d’IxM, ens hem fet un fart de denunciar la reiteració de fins a quatre vegades d’una altra de les estafes que campen per la nostra ciutat, i em consta que per moltes d’altres. La del papereret pressumtament d’una empresa de missatgeria falsa et deixa a la bústia de casa teva i que t’anuncia que t’ha tocat un premi i et diu que si el vols has de trucar a un numero… i respondre a un qüestionari amb dades personals, bàsicament per saber com vas de pasta.

Aquesta "estafota", com diria en Molina, que no per reiterada és menys greu, sinò al revés, ha estat obviada darrerament per tots els mitjans i el que és més greu, també pel mateix Ajuntament que no ha mogut ni un dit per avisar la població del morro que tenen aquests desaprensius dedicats majoritàriament a la venda sota pressió de multipropietats i d’altres mandangues.

Els periodistes o similars, saben bé què publiquen i perquè. O al menys, això es pot dedudir de fets com aquests. Estan al seu dret i jo ho respecto. Com ho estem nosaltres també de criticar-ho si no ens sembla bé, i posar-ho negre sobre blanc, perquè quedi constància, com acabo de fer amb aquesta nota. Doncs això.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Segurament l'hi ha arribat algun dels carregs electes i han dit hòsties!!! això es el que sempre estan denunciant els d'Independents per Mollet, i com a ells (Ajuntament) qualsevol "pijada fora gibrella" els hi treuen a Premsa han aprofitat per denunciar-ho, ja que donat que quan havia sindic personer no consideraven tema important, ara es dediquen a fer cortines de fum, perquè no publican com es gasten els nostres calers que tenen assignats el grup municipals per exemple, qui està fent l'aparcament de Les Pruneres.En fi Independents per Mollet, no us preocupeu per aquests mitjans de comunicació que tenim a la nostra ciutat son tots uns venusts dels pagaires. Continueu així molta gent us seguim a la vostra web i blocs
Salut i força
Lluisa