dijous, d’abril 24, 2008

Aturem l'empresonament d'en Franki !

El 2004 en Francesc, "Franki", un jove de Terrassa de 28 anys, era acusat d'ultratges a la bandera espanyola, d'atemptat a l'autoritat i de desordre públic. Va ser sentenciar a dos anys i set mesos de presó.

Em faig ressó de la campanya que s'ha posat en marxa per aturar el seu empresonament, perquè crec que aquest és un dels exemples que ens mostren com grinyola aquest suposat " Estat de dret", i com s'acarnissa contra els joves que afortunadament, encara mantenen viu el seu esperit rebel. Ningú no mereix anar a presó per despenjar o per cremar una bandera, i menys encara si és una bandera imposada. Us recomano que cliqueu l'enllaç i feu una ullada al vídeo de VilawebTV i us adjunto el missatge que he rebut avui.
"Segurament també ja t'haurà arribat la notícia de que és a poques setmanes de ser empresonat... si encara no saps de què et parlem, et demanem 3 minuts per veure el vídeo de VilawebTV.Si no tens ni 3 minuts, només cal que recordis i t'organitzis per tal que el proper dissabte 10 de maig a les 18h a Barcelona et sumis a la MANIFESTACIÓ que sortirà de la plaça Universitat. ... i si tens més de 3 minuts... què pots fer per sumar-te a la campanya?

1. Difondre la notícia.

2. Difondre el manifest.

3. Fer córrer la graella de signatures per tot arreu.

4. Preparar accions de denúncia i solidaritat i...

5. Estigues alerta a les notícies!"

ATUREM L'EMPRESONAMENT D'EN FRANKI!!

MANIFESTACIÓ, DISSABTE 10 DE MAIG
18 HORES, PLAÇA UNIVERSITAT, BARCELONA

1 comentari:

Anònim ha dit...

En Francesc Argemí, "Franki" ha ingressat avui a presó.