dijous, de setembre 25, 2008

Per salvar Les Pruneres, ja som més de 5000 !

La campanya “Salvem el Pla de les Pruneres com aparcament gratuït”, que estem duent a terme des d’ Independents per Mollet (IxM) és tot un èxit ciutadà, que està superant totes les expectatives.

Des que van posar en marxa aquesta campanya, el passat mes de juny i malgrat les incomprensibles traves posades per alguns mitjans per fer el seguiment d’aquesta campanya, IxM ha trobat alternatives per assolir l’objectiu d’informar i sensibilitzar la població sobre la problemàtica de la manca d’aparcament a la ciutat.

Ara, un cop hem superat de llarg les 5000 signatures de suport per salvar les Pruneres com aparcament gratuït, podem afirmar que estem davant de la campanya més important i amb més suport de la història de la ciutat.

Tot i que la recollida de signatures segueix en marxa i augmentarà encara sensiblement el número d’adhesions, les més de 5000 aconseguides fins el moment, són una clara mostra de que Mollet està dient amb veu alta i clara, No al pàrking de pagament a les Pruneres !

El Govern municipal no pot actuar per la via dels fets consumats, sense donar alternatives i ha d’escoltar la veu del poble i paralitzar la supressió de l’aparcament gratuït a Les Pruneres, perquè rectificar un projecte que el poble no vol, no pot ser mai vist com una mostra de feblesa, sinó de maduresa democràtica.

Ara ha arribat ja el moment, de sortir al carrer, per això fem una crida a tot els ciutadans, entitats i partits de la ciutat, a sumar-se a la campanya i assistir a la concentració que IxM hem convocat pel proper divendres dia 10 d’octubre a les 19 hores, davant del nou l’Ajuntament..

Independents per Mollet (IxM), mantindrem encara activa la recollida de signatures, mantenint una taula a la Rambla- Plaça de Catalunya de Mollet, cada divendres. Els ciutadans que encara no ho hagin fet podran aportar la seva signatura i recollir de manera gratuïta pancartes, cartells, adhesius i resta de material de suport que IxM ha elaborat a l’efecte, gràcies a la col·laboració de molts ciutadans de manera desinteressada. També podran trobar informació puntual a la nostra web http://www.independentsxmollet.cat/”.