dimarts, de desembre 15, 2009

Neix l'Oficina Rebel d'Atenció al Ciutadà la nova seu d'Independents per Mollet (IxM)

Independents per Mollet (IxM) va obrir ahir vespre les portes de la seva nova seu a la ciutat, ubicada a l’emblemàtic edifici del Tabaran, al petit Bulevard de l’Avinguda Llibertat 3.

La nova seu d’IxM, funcionarà com una autèntica “Oficina “Rebel” d’Atenció al Ciutadà", per assessorar o atendre les consultes, queixes o propostes que els molletans vulguin fer arribar a la formació independent, i permetrà a més, donar resposta al creixement d’IxM, potenciar encara més el treball de la que ja és la formació més activa de l’oposició molletana, i millorar les seves condicions organitzatives.

La nova seu, d’IxM, serà l’única seu d’una formació política de la ciutat, no sufragada amb diners públics, sinó únicament amb les quotes dels independents. Tot i ser per aquest motiu, de dimensions molt modestes, serà ben segur, gran en il·lusió i capacitat de lluita per a millorar la ciutat.

Els ciutadans que vulguin adreçar-se a la nova seu d’IxM, ho podreu fer de dilluns a divendres, en horari aproximat de 6 de la tarda a 9 del vespre.