dimarts, d’agost 29, 2006

Els polígons industrials de Mollet es marceixen

Fer una volta pels polígons industrials de Mollet és una experiència cada cop més colpidora. A la malura de la deslocalització d’empreses i els tancaments que està comportant, se suma una imatge força negativa de manca de manteniment dels vials, voreres, arbrat i vegetació en general.

Les àrees industrial, d’igual manera que el tramat urbà residencial, també formen part del municipi i els serveis bàsics de manteniment municipals han d’arribar-hi periòdicament per tal de garantir el seu correcte estat i funcionament. Perquè se’ls oblida i se’ls deixa de banda ?

En aquest mandat i a partir del pacte de govern subscrit entre PSC i CiU, les àrees de Manteniment de la Via Pública i de Promoció Industrial, van quedar sota responsabilitat de la formació convergent, que a més, disposa de dues assessories a dedicació, per a la seva gestió. Però els convergents no han fet els deures. Només cal fer un simple passeig pels polígons per a comprovar-ho. Encara recordo el seu vídeo de campanya, en el que es veia als que ara són els regidors convergents responsables del tema amb uns “monos” blancs, recollint la brossa dels polígons...Ara la mateixa realitat que criticaven se’ls ha tornat en contra.

L’estat dels carrers de la majoria dels polígons industrials és molt deficient, i que alguns d’ells, com el de Can Magarola, es fa quasi impossible transitar-hi per algunes voreres, perquè la vegetació ha acabat envaint tot l’espai disponible, per manca de manteniment –mireu la foto d’una de les voreres-, i en molts punts les males herbes han crescut tant que arriben quasi a ocultar la senyalització dels carrers.

El manteniment d’un teixit industrial dinàmic i sostenible és fonamental per a garantir l’equilibri socio-econòmic de la ciutat, i la manca de qualitat en el manteniment de les zones industrials, com d’altres factors específics, desincentiva la implantació de noves activitats econòmiques que generin ocupació .

Independents per Mollet (IxM) hem reclamat als responsables de les àrees de Manteniment de la Via Pública i de Promoció Industrial, que endeguin un pla de xoc urgent per a subsanar les mancances que actualment pateixen les àrees industrials del municipi i garantir un manteniment de qualitat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ai si ho llegeix la Fortunyata!!! o el Diví Daví...s'emprenyaran com a mones i se'n recordaran de la mare que ens va ..rir.

No veus que amb aquestes denúncies ensenyes llurs mancances
tornaran a dir que som minúcies aqueta colla de golafres

Lo rimaire molletà