divendres, de maig 06, 2011

Molta comèdia i molt poca feina: comença la campanya electoral a Mollet.

Molta comèdia, molts diners de tots els molletans llençats en tonteries i molt poca feina. La veritat és que fastigueja una mica quin és el concepte que tenen els partits de la menjadora del que és la democràcia.
 
La campanya electoral de les municipals 2011 va començar oficialment ahir a les dotze de la nit. Independents per Mollet (IxM) vam col.locar el nostre primer cartell sobre un tros de cartró improvisat a l’efecte per protestar contra el mangoneig que l’Ajuntament ha fet del repartiment dels espais per col.locar propaganda electoral.
A la darrera reunió celebrada a l’Ajuntament amb la participació de totes les candidatures que participen a les eleccions, l’Equip de Govern municipal, va trencar amb la tradicional distribució  equitativa de plafons per enganxar els cartells de les candidatures i va optar per repartir la pràctica totalitat d’ells entre els partits amb representació al consistori.
 
Pretendre que IxM faci la seva campanya amb dos plafons per col.locar cartells i tres fanals per col.locar banderoles a tota la ciutat, és una autèntica alcaldada. Però la gent d'IxM som diferents i no ens faran callar tan fàcilment, amb els mitjans que tinguem a l'abast seguirem donant canya, per molt que els hi piqui i ens mantindrem lliures i rebels al servei d'aquest poble.

Des de la recuperació de la democràcia, a Mollet, mai s’havia fet una interpretació tant restrictiva i discriminatòria de les facultats que la normativa electoral atorga a l’administració municipal per acordar la distribució d’aquests espais, on sempre cada candidatura havia tingut un plafó propi a cada una de la dotzena de zones d’enganxada que s’instal.len a la ciutat. 
 
Aquest és nou intent més del Govern municipal d’acallar la veu crítica dels independents per intentar impedir que fem una campanya en igualtat de condicions a la resta de partits. Una pretensió que en aquesta ocasió ha comptat amb el silenci còmplice de les formacions beneficiades per aquesta alcaldada,  PSC, CiU, ICV-EUiA, ERC i PP, que es repartiran entre ells 300 fanals per col.locar banderoles i 60 plafons per enganxar cartells, de la mateixa manera que s’ha repartit entre ells, 1.675.440 euros, dels pressupostos municipals durant aquest mandat.
Ara més que mai, cal anar a votar.
Ja n’hi ha prou!